Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 3. 2013,
11.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

lasje koža Kim Kardashian

Ponedeljek, 11. 3. 2013, 11.16

8 let

Neobičajni lepotni triki: pivo za lepše lase, kri za lepšo polt

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Miranda Kerr z balzamom za ustnice neguje oči, Catherine Zeta-Jones za sijoče lase uporablja pivo, Kim Kardashian za lepšo polt uporablja svojo kri.

Lastna kri proti gubam Kim Kardashian uporablja relativno nov kozmetični način glajenja kože, ki je neboleč, traja le 18 mesecev in ne povzroča alergij. Imenujejo ga vampirsko polnjenje, ker se pri tem uporablja pacientova kri. Najprej se osebi vzame krvi, nato pa s posebnim postopkom ločijo plazmo od krvnih celic. Postopek injiciranja je manj boleč kot injekcija botoksa.

Lepilni trak za odstranjevanje ličil Lady Gaga si težka ličila, brez katerih si je oboževalci ne morejo predstavljati, po nastopu odstrani s pomočjo lepilnega traka. Lahko poskusite, vendar bodite previdni. Šminko z bleščicami je najtežje odstraniti in lepilni trak res pomaga. Vendar ne vzemite plastičnega, ampak platnenega, tistega iz prve pomoči.

Kečap za povrnitev barve Sienna Miller svoje lase neguje s kečapom. Ko si je nekoč na lase s svetlimi prameni nanesla naravno barvo, ni bila zadovoljna z rezultatom. Kečap je bila edina stvar, ki ji je pomagala izprati neželeno barvo. Vendar pa frizerji dvomijo o učinkovitosti tega "zdravljenja", mogoče je vseeno bolje, da barvo svojih las popravite v salonu.

Ledeno mrzla voda za nego obraza Kate Hudson uporablja star in preizkušen način, ki je malce neprijazen. Za boljši videz kože na obrazu obraz potopi v ledeno vodo in ga v njej zadrži dlje časa.

Balzam za ustnice za nego kože okoli oči Miranda Kerr za nego kože okoli oči uporablja balzam za ustnice, da bi dosegla intenziven sijaj. Ta metoda se lahko uporabi samo, če niste nagnjeni k alergijam. Uporabljajte naravne izdelke, ne pa bleščil za ustnice, ki lahko zamašijo pore.

Zobna krema proti mozoljem Če imate občutljivo kožo, se držite običajnih izdelkov, pravi newyorška vizažistka Stefanie Syatem. Prepričana je, da trikov slavnih oseb ne bi smeli poskušati doma. Tako je uporaba zobne kreme na mozoljih, kot to počne Jennifer Love Hewitt, precej neprimerna. Abrazivne sestavine zobne kreme, kot je recimo kalcijev karbonat, izsušijo mozolje, vendar ne storijo ničesar proti bakterijam, detergenti in arome, ki so v zobni kremi, pa kožo dražijo. Namesto tega uporabite ustrezne kozmetične izdelke.

Povečanje ustnic in prsi Z malo cimeta na ustnicah bodo te videti polnejše. To je najljubši trik igralke Lise Rinna, vendar vseeno bodite previdni. Z nekaj kapljic cimetovega olja bodo ustnice res videti polnejše, ampak ne pričakujte spektakularnih rezultatov.

Brez obotavljanja pa lahko posnemate Denise Richards, ki za vlažnost las nanje nanese avokado. Maščobe v avokadu imajo namreč podobno sestavo kot tiste, ki jih proizvaja koža. Ta maska bo še bolj učinkovita, če avokado zmešate z žlico oljčnega olja.

Ljubiteljica naravnih metod je tudi Ornella Muti. Obožuje masko s pretlačenim kivijem, ki mu doda malo medu in jogurta. Za mlajši videz masko pustite na obrazu dvajset minut.

Sandra Bullock uporablja drastične metode. Pri svojih 48 letih obraz neguje s kremo za hemoroide. Najpogosteje jo uporablja pod očmi, da se znebi temnih kolobarjev in z njo preprečuje nastanek gub. Ampak dermatologi trdijo, da ima ta metoda v najboljšem primeru le začasen učinek.

Da lepota prihaja od znotraj, pravi Salma Hayek, ki redno čisti telo s pitjem sveže iztisnjenih sokov in njena koža se sveti že po tretjem dnevu.

Pivo za sijoče lase Če želite posnemati Catherine Zeta-Jones, si po umivanju lase osušite z brisačo in vanje vtrite pivo. Lase pokrijte s plastično folijo, pustite pet minut in nato sperite.

Kopanje v vinu izpira odmrle celice Terri Hatcher kopeli za mehčanje kože doda rdeče vino. Ampak dermatologi trdijo, da je ni dobro posnemati. Vino vsebuje kisline, ki odstranijo odmrle celice, vendar pa lahko tudi draži, zato je kopeli bolje dodati malo medu z izbranimi eteričnimi olji.

Ne spreglejte