Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 8. 2013,
12.43

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

zvezdniki lepota

Četrtek, 8. 8. 2013, 12.43

8 let

Najslabši nasveti slavnih lepotic: s kačjim strupom nad gubice?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Zvezdnice redno spreminjajo pričesko in mejkap za različne filme in sprehode po rdeči preprogi, zato jih novinarji hitro povprašamo, kakšni so njihovi nasveti. A njihovi nasveti včasih niso najboljši!

Mogoče imajo res izkušnje, a žal jih ne naredijo strokovnjake, zato pogoste trosijo naokoli nepreverjene informacije. Predstavljamo vam nekaj najbolj smešnih nasvetov slavnih oseb:

Proti podočnjakom s kremo proti hemoroidom

Igralka Sandra Bullock je med snemanjem filma Lepotica pod krinko uporabljala kremo proti hemoroidom, da je zgladila kožo okoli oči. "Nisem vedela, da krema za rit pomaga koži okoli oči," je povedal igralka. Vendar dermatologi trdijo, da ima ta metoda v najboljšem primeru le začasen učinek.

S kačjim strupom nad gube

Pozabite botoks, najnovejši način za glejenje gub vsebuje kačji strup. Igralka Debra Messing uporablja kremo, ki vsebuje kačji strup. Podobno kot botoks, ki krči kožo, delujejo tudi snovi v strupu. Neverjetno!

Odstranjevanje mejkapa s samolepilnim trakom

Lady Gaga si z samolepilnim trakom odstrani močan mejkap. Oh, to mora boleti. Če boste to počele, se tega lotite zelo previdno in pazljivo, drugače boste poškodovale kožo, sploh če imate zelo občutljivo.

Z zobno pasto nad mozolje

Jennifer Love Hewitt si z zobno pasto namaže mozolj, da se posuši. Res je to že leta znan nasvet, ampak strokovnjaki trdijo, da abrazivne sestavine zobne kreme, kot je recimo kalcijev karbonat, izsušijo mozolje, vendar ne storijo ničesar proti bakterijam, detergenti in arome, ki so v zobni kremi, pa kožo dražijo. Namesto tega uporabite ustrezne kozmetične izdelke.

Kečap za povrnitev barve

Sienna Miller svoje lase neguje s kečapom. Ko si je nekoč na lase s svetlimi prameni nanesla naravno barvo, ni bila zadovoljna z rezultatom. Kečap je bila edina stvar, ki ji je pomagala sprati neželeno barvo. Vendar pa frizerji dvomijo o učinkovitosti tega "zdravljenja", mogoče je vseeno bolje, da barvo svojih las popravite v salonu.

Kopanje v vinu izpira odmrle celice

Terri Hatcher kopeli za mehčanje kože doda rdeče vino. Dermatologi trdijo, da je ni dobro posnemati. Vino vsebuje kisline, ki odstranijo odmrle celice, vendar lahko tudi draži, zato raje izbirajte kopeli z naravnimi eteričnimi olji.

Obrobljanje oči z alkoholnim flomastrom

Črtalo za oči je res pripomoček za v vsako torbico, ampak da namesto tega uporabiš alkoholni flomaster? Pevka Taylor Swift je namreč v naglici pozabila črtalo in uporabila flomaster. Taylor je pozneje sicer res dejala, da bo raje uporabljala črtalo za oči, vendar strokovnjaki svetujejo, da tega ne poskušate doma. Flomaster vsebuje kemikalije, ki poškodujejo vaše oči, in še zelo težko ga boste odstranili!

Ne spreglejte