Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 4. 2014,
8.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

pomladni trendi Anela Šabanagić Špela Jereb

Nedelja, 27. 4. 2014, 8.51

8 let

Najljubši pomladni modni kosi petih slovenskih lepotic (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Skupaj z znanimi televizijskimi obrazi Špelo, Aido in Jasmino ter lepoticama z modnih brvi, mis športa Uršulo in manenkenko Anelo, smo poklepetali o njihovih najljubših modnih kosih te pomladi.

Ženske rade nakupujemo in preverjamo modne trende v modnih revijah in na spletu, a kaj je boljšega od klepeta z modnimi navdušenkami. O ključnih kosih za to pomlad in modnih dodatkih, brez katerih ne morejo, smo spregovorili s tremi znankami s Planet TV – voditeljico oddaje O Špelo Jereb, novinarko oddaje O Aido Smajić, voditeljico Vremena Jasmino Muhič – ter z dvema lepoticama z modnih brvi: pravkar okronano mis športa Uršulo Tomažič in manekenko Anelo Šabanagić.

Špela Jereb: Za šoping si nisem vzela časa Simpatična voditeljica oddaje O, ki jo lahko na Planet TV spremljamo vsak delovni dan, pravi, da to pomlad še ni veliko zapravljala. "Za šoping si, po pravici povedano, nisem vzela časa," pravi Špela Jereb, ki pa si je kljub temu omislila nekaj novih kosov, bolj udobnih, za vsak dan. "Zadnje čase najraje nosim majico z napisom Love Elfs, kombiniram pa jo z jakno iz džinsa, ki jo lahko nosiš prav povsod. Letošnjo pomlad stavim na udobnost."

Mis športa Uršula Tomažič: Obožujem vse, kar se sveti Za Uršulo Tomažič je vznemirljivo obdobje, saj je pred kratkim postala letošnja mis športa. Simpatična svetlolaska, ki ima zanimiv hobi – je go go plesalka – veliko časa preživi v visokih petah, o svojih najljubših pomladnih modnih kosih, jakni iz džinsa, sončnih očalih in ogrlici, pa pove: "Obožujem vse, kar se sveti, je zlato in je barvno. Letos je očitno moderen džins, zato sem izbrala tudi to jaknico."

Pastelni odtenki prevladujejo v omari Aide Smajić

Aida je tista zgovorna in nasmejana novinarka, ki s svojimi prispevki bogati vsebino oddaje O. Bila je tudi na nedavnem tednu mode, kjer se je na njeni roki svetila pudrasto rožnata ura znamke Michael Kors, njen najljubši kos te pomladi.

"Všeč mi je, ker jo lahko kombiniram k pastelnim odtenkom oblačil, ki zasedajo večino moje omare. Lahko je del večernih ali dnevnih stajlingov. Dobila sem jo za darilo, zato mi je še toliko bolj pri srcu."

Jasmina Muhič: Rada se grejem modno Voditeljica Vremena na Planet TV Jasmina Muhič pravi, da se rada greje modno, zato je njen najljubši kos te muhaste in mrzle pomladi usnjena jakna. Že zdaj pa komaj čaka tople dneve, ko bodo v njeni garderobi prevladovali pasteli.

"Usnjena jakna dobro deluje pri mojem sproščenem, naravnem videzu, saj je pri izbiri garderobe zame najbolj pomembno udobje. Mislim, da usnje ni rezervirano samo za jesen in zimo, ampak je modno vse leto," pravi Jasmina.

"Oblačenje je zame vedno zabavno, rada pa imam uporabne kose, torej en kos kombiniram in nosim na več različnih načinov. Usnjeno jakno najraje kombiniram s prosojno belo srajčko in nakitom, še rajši pa s svojimi gležnjarji."

Lahkotni in udobni športni copati Anele Šabanagić Če Anelo spremljate na Instagramu, potem zagotovo občudujete njen mladosten in domiseln modni slog. Modne trende vedno prilagodi svojemu slogu in spretno kombinira tudi različne modne dodatke.

"Moj najljubši kos letošnje pomladi so športni copati znamke H&M, saj so lahkotni in udobni, imajo zanimiv vzorec in jih lahko kombiniram v različne pomladne stajlinge," pravi Anela, ki superge nosi tako z usnjem kot z džinsom.

Ne spreglejte