Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 11. 2011,
13.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Katarina Čas

Torek, 22. 11. 2011, 13.30

6 let, 7 mesecev

Najlepša Slovenka 2011: Katarina Čas

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Uspel ji je veliki met – dobila je vlogo v filmu, v katerem ji družbo delata Don Cheadle in Brendan Gleeson. Da jim je uspelo v Hollywoodu, se hvalijo mnogi, a Katarina je to tudi dejansko dosegla.

Od rdeče preproge, igranja do vodenja slovenske glasbene oddaje, Katarina je profesionalka v vsem, kar počne. Čeprav ji pri ciljih njena lepota ni bila vedno v pomoč in je morala zato ljudem še bolj dokazovati, da ni, kot je povedala v enem od intervjujev o oddaji Atlantis, samo plavolaska, ki napoveduje glasbeno lestvico. "Še bolj sem se morala potruditi, saj blond lasje in modre oči pri ljudeh spodbudijo stereotipne predstave," je iskreno povedala Katarina, ki meni, da v bitki med lepoto in simpatičnostjo druga zmaga.

Katarina ve veliko povedati o zmagah, saj je v svojem življenju že veliko dosegla. Njen recept za uspeh je zavedanje, da ti nihče ne bo dal, kar si želiš, saj moraš priti sam do tega. "Najbrž je treba v sebi najti, kaj je tisto, kar te veseli. Če počneš to, kar te veseli, si srečen ... in ko si srečen v sebi, si pravzaprav uspešen. Govorim seveda o osebnem uspehu, ne o uspehu, ki pomeni milijone na bančnem računu."

Pravi, da je vse drugo kot hladna, brezkompromisna in neobčutljiva ženska, za kakršne ljudje mislijo, da so uspešne. Prav tako se ne ukvarja z mislijo, kaj definira uspešno žensko. Katarina postavlja obratno tezo, da lepota in uspeh ne gresta z roko v roki. "Menim, da na žalost uspeh in lepota še prevečkrat hodita z roko v roki. V tujini je mnogo nekih lepotic, ki so del resničnostnih šovov, postanejo uspešne in bogate, pa pravzaprav nihče ne ve, zakaj. Dober primer so, na primer, sestre Kardashian."

Katarina je v svojem življenju verjetno prejela že mnogo lepih komplimentov, a o tem, kateri je tisti najlepši, ostaja skrivnostna, saj ga želi ohraniti zase. In tudi zato, ker je zvesta sama sebi, nam je Katarina, ki je ena od naših kandidatk za najlepšo Slovenko 2011, tako všeč. Je vaša favoritinja? Če da, hitro glasujte zanjo ali pa preverite, katerih je preostalih devet, ki si po našem mnenju zaslužijo naziv najlepše Slovenke.

Glasujte za najlepšo Slovenko 2011 TUKAJ

Ne spreglejte