Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 12. 2023,
13.25

Osveženo pred

4 mesece, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,82

Natisni članek

oblačila obletnica Colmar

Petek, 1. 12. 2023, 13.25

4 mesece, 4 tedne

Na praznovanju Colmarjevih sto let številni znani obrazi #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,82
Colmar 100 let | Dogodka se je udeležil tudi nekdanji vrhunski smučar Jure Košir. | Foto Mediaspeed

Dogodka se je udeležil tudi nekdanji vrhunski smučar Jure Košir.

Foto: Mediaspeed

V Narodni galeriji v Ljubljani je v četrtek potekalo praznovanje stoletnice italijanske blagovne znamke Colmar. Soorganizator dogodka je bil generalni uvoznik kultnih oblačil za Slovenijo in Hrvaško, Bora Sport Group iz Izole. Dogodka so se udeležili številni znani obrazi iz sveta športa in javnega življenja.

Od vrhunskih športnikov so se dogodka v Narodni galeriji udeležili tudi prejemniki najprestižnejših lovorik, med njimi Bojan Križaj, Jure Košir in Robert Kranjec ter aktualni smučarski asi Štefan Hadalin, Žan Kranjec, Gloria Kotnik, Rok Marguč in Tim Mastnak. Kulinarično je dogodek obogatil chef Tomaž Kavčič, pevski pečat je dodala vsestranska umetnica Astrid Kljun, scenarijsko in režijsko pa je nad projektom bdela Metka Albreht.

Več fotografij z dogodka najdete v spodnji fotogaleriji:

Fotogalerija
1 / 21

Foto: Mediaspeed

Gosti iz sveta mode, nekdanji in aktualni vrhunski športniki, predstavniki športnih zvez, ambasadorji blagovne znamke Colmar, diplomati ter poslovni partnerji so na razstavi najbolj kultnih oblačil in fotografij zgodovinskih prelomnic slavili visoki jubilej legendarnega proizvajalca vrhunskih športnih oblačil in urbane mode.

"Častimo blagovno znamko, spoštujemo zgodovino, a le z odločnim pogledom v prihodnost lahko dosežemo zastavljene cilje, ki jih usmerjamo v izboljšanje proizvodnih procesov, inovativnost in trajnostne koncepte. Znotraj podjetja širimo prodajni asortiment in izboljšujemo uporabniško izkušnjo, hkrati pa krepimo vezi z našimi distributerji po vsem svetu," je v uvodnem nagovoru povedal vodja prodaje in marketinga v Colmarju Stefano Colombo, sicer predstavnik že četrte generacije tega družinskega podjetja iz Monze.

Blagovna znamka inovira procese izdelave oblačil neprekinjeno od leta 1923

Blagovna znamka Colmar razvija in zapoveduje tekstilne trende ter inovira procese izdelave oblačil neprekinjeno od leta 1923. Ima tehnično izpopolnjena športna oblačila, ki jim sledi vsa Evropa. Po Colmarjevi viziji se ozirajo tudi ZDA, prisoten pa je tudi na Japonskem.

V njej je prepoznala presežke tudi slovenska alpska smučarska reprezentanca. Pod uradnim pokroviteljstvom Colmarja, poleg slovenske, smučata še italijanska in francoska smučarska reprezentanca. Vse večja je Colmarjeva navzočnost tudi na področju urbane mode. Njegov dolgoletni partner je izolsko podjetje Bora Sport Group. Generalni uvoznik Colmarja za Slovenijo in Hrvaško je že več kot deset let.

Direktor podjetja Bora Robert Šterpin je poudaril, da uspeh na trgu kreirajo zadovoljni kupci in športniki, zato se bodo v podjetju še naprej trudili za visoko raven podpore tako prodajalcem kot športnim zvezam in klubom.

Oglejte si še:

oblikovalka Iris van Herpen, Pariz
Trendi V Parizu kreacije pionirske modne oblikovalke Iris van Herpen
Razstava društba Prleški železničar v Ljubljani. Franc Zemljič, Janko Korpar.
Novice Povprečen Slovenec je lani za kulturo plačal 218 evrov
Sloverotika, sejem
Trendi Na celjski sejem se je vrnila Sloverotika, zapel tudi Damjan Murko #foto
Ne spreglejte