Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 7. 2022,
10.07

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

počitnice nega otroci Bambo nature Tuš drogerija PR članek

Sreda, 20. 7. 2022, 10.07

1 leto, 8 mesecev

Na dopust z otrokom? Ne pozabite na te stvari v prtljagi …

Oglasno sporočilo

Poletje je čas počitnic, morskih doživetij in bolj sproščenega vzdušja. Če se odpravljate na pot z otrokom, ne pozabite vzeti s seboj obveznih izdelkov za nego malega sončka. Katerih?

Tus_Bambo Nature_1 | Foto:

Višje temperature zahtevajo lahka oblačila in pokrivala s širokimi krajci za male sončke. Velikokrat pa se najbolje počutijo le v plenički. Sploh, če je ta zračna, mehka in tanka, da lahko nemoteno raziskujejo svet okoli sebe.

Pleničke – obvezna oprema tudi na morju

Zato izberite preizkušene, visoko vpojne pleničke Bambo Nature, proizvedene na Danskem. Te so narejene iz zračnih materialov, da koža diha, so brez parfumov in parabenov ter potrjeno koži in okolju prijazne.

Tus_Bambo Nature_2 | Foto:

Na dopustu se odlično obnesejo tudi hlačne pleničke Bambo Nature, ki jih že malce večji raziskovalci lahko preprosto slečejo in oblečejo. Idealne so, če boste vroče poletne dni izkoristili za odvajanje od pleničk, saj se oblečejo in slečejo kot običajno spodnje perilo in tako otroka navdajo s samozavestjo in motivacijo za samostojen obisk kahlice ali stranišča.

Nega kože – z naravnimi izdelki

Vedno in povsod – tudi na dopustu bodo vaši rešitelji vlažni čistilni robčki Bambo Nature, ki niso le obvezen pripomoček za previjanje, ampak vsestransko čistilno sredstvo, ko pride do kakšne nezgode, tudi na plaži. Brez parfumov in barvil so nežni do otroške kože, tako kot tudi preostala kozmetika Bambo Nature.

Tus_Bambo Nature_3 | Foto:

Za umivanje brez solz po napornem dnevu bo poskrbel gel za umivanje telesa in las Bambo Nature. Tu pa je še nežna oljna kopel za masažo po umivanju ali kopanje. Po uporabi je koža otroka voljna, nahranjena in mehka. Namig: oljna kopel je odlična tudi za odstranjevanje nadležnih temenc.

Vedno pa je dobro imeti pri roki tudi Bambo Nature losjon za nego celega telesa, ki je primeren za vsakodnevno uporabo, ter Bambo Nature pomirjujočo kremo, ki pomiri rdečino in zaščiti kožo. Zaradi vročine se namreč poleti, če pleničke ne menjujemo redno in pogosto, lahko hitreje razvijejo neprijetni izpuščaji.

Poskrbite za zalogo izdelkov Bambo Nature – za brezskrbne poletne dogodivščine

Rezervirajte prostor v prtljagi za nepogrešljive izdelke Bambo Nature in se brezskrbno podajte na lov za novimi doživetji in spomini. Le ti štejejo, kajne?

Vse izdelke Bambo Nature lahko naročite na tusdrogerija.si.

Naročnik oglasnega sporočila je TUŠ DROGERIJA.

Ne spreglejte