Modni namig: kako nositi različne vrste torbic #video

V vsaki ženski omari domuje lepo število torbic, ki pa so si med seboj zagotovo precej različne. Pa veste, da niso vse mišljene za enak način nošenja?

Modni namig: kako nositi različne vrste torbic #video
Foto: Getty Images

Imate lepo zbirko torbic, a ne veste, kako bi jo najbolje izkoristili? Morda je težava v tem, da je (še) ne znate pravilno nositi. Nekatere so namreč narejene samo za nošenje na rami, ene prek roke, obešene na komolcu, spet druge pa so najbolje videti prek trupa.

Spodnji video vam bo v veliko pomoč pri tem:

Ob pravilnem nošenju se boste verjetno ponovno zaljubili v torbico, ki je morda že malce pozabljeno ležala v vaši omari. Da vam bo služila dlje, lepo skrbite zanjo in poskrbite, da ne bo pretežka, usnjene pa tudi redno negujte.

torbica, moda Foto: Getty Images

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • začuden / 11.12.2016. ob 19:09

    Branka Grbin: "V vsaki ženski omari domuje lepo število torbic, ..." Tole pa je teza, ki je vredna nagrade. Posebno v časih, ko so ženske (in njihovi meceni) povečini na minimalcih, razen, če niso javne uslužbenke. Branka pa ugotavlja, da v vsaki omari domuje lepo število torbic....potem je pa jezna, ker se iz njenih člankov in njene modne vznesenosti človek lahko le norčuje. Ja, z modo jim polnite glave, zato pa je takšno stanje v ženskem svetu.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano