Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 7. 2018,
7.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek hujšanje Go Slimmer

Ponedeljek, 9. 7. 2018, 7.00

5 let, 9 mesecev

Mlada pevka Nina je izgubila 35 kg brez diet in stradanja

Oglasno sporočilo

Mlada pevka Nina je priznala, da uživa v hrani in ne mara telovadbe. Kljub temu ji je uspelo v zelo kratkem času izgubiti 35 kilogramov. Vprašali smo jo, kako je to naredila, in razkrila nam je svojo skrivno metodo za hitro in enostavno hujšanje.

GO Slimmer | Foto:

Nina, izgledate fantastično! Strinjali se boste, da to vedno ni bilo tako?

Od babice sem nasledila glas in stas. Ona je bila vedno velika in glasna. Poglejte moje slike iz mladosti in vse kar lahko vidite ja debela punca. Ampak jaz sem imela nekaj, kar me je ločevalo od množice drugih debelih punc - glas. Kot deklica sem nastopala na mnogih otroških festivalih in dobila sem številne nagrade in priznanja. Ko sem odraščala, sem imela priložnost peti na resnih tekmovanjih, kjer so me opazili pomembni ljudje iz glasbenega sveta.

Nina, če primerjamo vaše fotografije, ko ste imeli 15 in 25 let, lahko opazimo, da nimate več težav z odvečnimi kilogrami.

Bila sem prava bunka! Pred nosečnostjo sem imela nekih 12 kg preveč, po rojstvu sina Kristjana pa 35! Poskusila sem absolutno vse! Edino, česar nisem hotela poskusiti, so tablete za hujšanje. Moram priznati, da je bilo to izjemno razočaranje in mi je jemalo pogum.

Ste poskusili s fitnesom ali telovadbo?

Fitness in telovadba sta, morda se bo slišalo čudno, za ljudi, ki imajo več prostega časa. Jaz stalno nastopam, koledar pa imam napolnjen vsaj en mesec v naprej. Kako naj pri takem tempu najdem čas za vadbo? Enostavno nimam kdaj trenirati in tega ne morem vključiti v svoj natrpan urnik.

Veste, da glede tega niste edini primer...

Seveda, da vem. S takim tempom življenja živi milijon žensk. Tako one kot jaz moramo najti način, s katerim bomo shujšale in izboljšale kakovost življenja. Rabimo nekaj enostavnega, kar ne vzame preveč časa, omogoča pa nam, da živimo s polnimi pljuči - tuči če smo žene, matere in se ukvarjamo s svojim poklicem!

Ali ste odkrili tak način hujšanja?

Ja, ampak pri tem mi je pomagal moj dragi mož. Nekega večera je prišel domov, mi dal škatlo in rekel: "Nalepi in prični hujšati."

In to je bilo dovolj, da ste izgubili 35 kilogramov?

Sliši se neverjetno, mar ne? Samo ta mala škatljica z zelo učinkovito rešitvijo.

GO Slimmer | Foto:

Razkrijte nam skrivnost! Za kaj gre?

Gre za obliže za hujšanje GoSlimmer Patch. Proizvaja jih podjetje, ki je specializirana za hujšanje. Njihova sestava je popolnoma naravna - hoodia, gvarana in garcinia. Mogoče je najpomembnejša sestavina obliža vseeno hoodia. Zavira apetit, saj daje občutek sitosti. To pomeni manjši vnos kalorij, česar rezultat je izguba kilogramov.

Hočete reči, da ste shujšali zahvaljujoč tem obližem? Kako delujejo?

Shujšala sem izključno zahvaljujoč tem obližem. Nisem uporabljala popolnoma nič drugega. Učinkoviti so zaradi kombinacije naravnih sestavin, ki dokazano delujejo tako, da vplivajo na hipotalamus. To je center v možganih, odgovoren za občutek sitosti. S tem ko zavede možgane, da smo siti, ne občutimo lakote in zmanjšamo vnos hrane.* Ne bi znala točno opisati, kaj se je dogajalo v mojem telesu, vem samo, da sem shujšala. Podrobnosti o teh obližih lahko najdete na uradni strani pooblaščenega zastopnika za Slovenijo.

Morate jih uporabljati v skladu z navodili. Vsak dan se nalepi po en obliž na čisto kožo brez dlak. Ne boste verjeli, ampak spremembo sem čutila že isti dan.* Kot da bi bila manj lačna. Vsak dan sem odlepila včerajšnji obliž in nalepila novega na drugo mesto, da si je koža lahko odpočila. Razlika se je občutila in videla, in po 16 dneh sem imela skoraj 3 kg manj. Nisem stradala, niti nisem telovadila.* Še dodatno sem shujšala med turnejo, ko je človek stalno v gibanju in ne je redno, jaz pa zaradi spremembe kraja ponavadi dobim še večji apetit. Če bi pazila na prehrano, bi še več shujšala.

To pomeni, da ste v 16 dneh shujšali skoraj 3 kg brez diete?

Ja, ti 3 kilogrami so dobesedno čudežno izginili.* Kot da bi jih odneslo ali pa kot bi jih ti obliži posrkali. Bilo mi je čudno saj sem jedla vse, ničemur se nisem odrekla. Veselila sem se lastnega odseva v ogledalu, saj me je bilo vsak dan manj.

Koliko kilogramov ste na koncu izgubili? GO Slimmer | Foto:

Ko sem se odločila paziti na prehrano, da bi pospešila hujšanje, so se kilogrami začeli topiti. Nisem bila na dieti, samo pozorna sem bila na vnos zdravih jedi. Kakšen teden sem izgubila 3-4 kilograme.* Tu pa se začnejo problemi z garderobo. Na srečo je moj krojač uspel sešiti nove in predelati preširoke obleke za nastope. V 3 mesecih sem shujšala 35 kg!* Moram pa poudariti, da je bilo to najlažje in najhitrejše hujšanje v mojem življenju.

Bi radi kaj sporočili našim bralcem?

Dala jim bom nasvet. Poskusite GoSlimmer Patch obliže za hujšanje - rešitev za hujšanje za vse generacije. To ni običajna mešanica sestavin. To so skrbno izbrane naravne sestavine. Zato se morate paziti ponaredkov. Važno je, da obliže kupite od pooblaščenega zastopnika z uradne strani. 100% vam zagotavljajo učinkovitost. Vsem vam želim, da najdete sebe in premagate debelost. Vsem bo uspelo, ampak pomembno je v to verjeti. Največja nagrada bo, ko boste v ogledalu videli novega sebe in zadovoljstvo, ki ga boste občutili, ko boste spoznali, da ste imeli dovolj moči in vam je uspelo premagati kilograme! Iskreno upam, da bo moja izkušnja motovirala še nekoga, da hitreje pride do svojega cilja. Želim vam veliko uspeha pri hujšanju!

Odločite se za naravno, učinkovito in preverjeno formulo, ki bo stopila vaše kilograme.

Izbrišite odvečne kilograme in se ponosno pokažite na plaži! Izkoristite akcijo za bralce siol.net – SAMO DANES kar 50 % popusta!

Zakaj bi trpeli hude bolečine, se mučili v fitnesu ali plačevali drage operacije, ko pa lahko že danes tudi vi odvečne kilograme odpravite na 100 % naraven način?

Zgrabite enkratno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo rezervirali kar 50 % popusta na revolucionarne obliže Go Slimmer! Prihranite kar polovico vrednosti te izjemne rešitve za izgubo kilogramov in jo namesto za 79,94 € dobite samo za 39,97 € TUKAJ >>.


Naročnik oglasne vsebine je Spletno nakupovanje. 

Ne spreglejte