Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 8. 2013,
16.41

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Miley Cyrus

Torek, 20. 8. 2013, 16.41

8 let, 1 mesec

Miley Cyrus s kratkimi lasmi osvaja moške

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Vedno bolj kontroverzna mlada pevka Miley Cyrus, ki ima že kar nekaj časa kratke lase, je priznala, da pogreša seksi dolge valovite lase, kakršne je imela nekoč. Za njihovo rast jemlje celo vitamine.

Miley Cyrus, igralka in pevka, ki smo jo spoznali v seriji Hannah Montanah, si je lansko poletje lase postrigla v povsem kratko pričesko in jih obarvala platinasto.

S tem se je počasi začelo obdobje, v katerem se je mlada zvezdnica odločila, da bo svetu dokazala, dan ni le Disneyjeva igralka in da vendarle ni tako zelo pridna, kot so nekateri mislili. Postala je bolj divja, njene izjave so bile bolj kontroverzne in začela se je oblačiti v vedno bolj izzivalna oblačila.

A po enem letu s kratko pričesko pevka pravi, da se je je počasi naveličala in da komaj čaka na dolge lase. V oddaji Fashion Police je kolegici Kelly Osbourne povedala: "Vsak večer jih pred spanjem na skrivaj vlečem in si predstavljam, kako rastejo. In ne bom lagala, jemljem vitamine za hitrejšo rast las. Dokler imam kratko pričesko, pa jo bom seveda nosila kar se da dobro."

"Obožujem dolge lase in občutek, kako valovijo v vetru. Poleg tega so mi zelo všeč različni modni dodatki za lase, ki so v zadnjem letu postali zelo moderni, sama pa ne morem ničesar uporabiti. Zadnjič sem si iz podaljškov naredila dolgo in tanko kito – na Twitterju sem slišala kar nekaj kritik zaradi tega."

Vesela, da se moškim zdi seksi Zvezdnica je dodala, da je vesela, da ji je uspelo uničiti videz pridne punčke. Njen videz je postal zelo izzivalen in zaradi slikanja za revijo Maxim se je priljubila tudi moškemu občinstvu, saj je bila prav v tej reviji izbrana za najbolj seksi zvezdnico.

"Vesela sem, da sem s svojimi fotografijami za Maxime, kjer imam kratke lase, razbila stereotip, da kratkolase niso seksi. Zdi se mi, da sem s tem fotografiranjem govorila za vsa dekleta na svetu," je povedala 20-letna plavolaska.

Ne spreglejte