Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sobota,
9. 9. 2017,
4.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18

Natisni članek

moda najbolje oblečeni Vanity Fair Melania Trump

Sobota, 9. 9. 2017, 4.00

6 let, 7 mesecev

Melanio Trump ignorirali na seznamu najbolje oblečenih

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,18
Melania Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Priznana modna revija Vanity Fair je objavila letošnji seznam najbolje oblečenih ljudi, marsikdo pa na njem pogreša eno najbolj modnih imen ta hip, ameriško prvo damo, Slovenko Melanio Trump.

Čeprav Melania Trump velja za eno najbolje oblečenih žensk na svetu, so jo na letošnjem seznamu Vanity Fair mirno spregledali. Nanj so sicer uvrstili politike in njihove žene, med njimi tudi nekdanjo ameriško prvo damo, Melanijino predhodnico, Michelle Obama.

Modna Melania že večkrat spregledana

To, da najbolj znane Slovenke niso upoštevali, ni nič nenavadnega, saj je tako že vse od lanskih predsedniških volitev, ko je Donald Trump zmagal v boju za predsednika ZDA. Več modnih oblikovalcev je glasno protestiralo proti Trumpu in odklonilo oblačiti Melanio.

Ker jo je zavrnilo več znanih oblikovalcev, med njimi Tom Ford in Marc Jacobs, se je Melania obrnila na druge. V zadnjih mesecih je nosila kreacije s podpisom Jasona Wuja, Michaela Korsa, Ralpha Laurena in Dolce & Gabbane ter skoraj vedno navdušila. Mimo je brcnila edino med obiskom teksaških poplavljenih območij, kamor se je odpravila v vrtoglavih petkah.

Melanijine oprave v zadnjih mesecih:

Fotogalerija
1 / 12

Melanijini predstavniki so medtem dejali, da prva dama ne prosi oblikovalcev za brezplačne kose, temveč vse, kar nosi, tudi plača.



Njeni oboževalci užaljeni

To, da je Vanity Fair ni uvrstil na seznam najbolje oblečenih, pa je močno ujezilo njene oboževalce, ki so se na Twitterju že razpisali, da je revija s tem naredila veliko napako.

Zmotilo jih ni le to, da niso upoštevali le Melanie, temveč da so spregledali tudi Donaldovo hčerko Ivanko.

Eden od tviterašev je ob tem dodal, da "ne potrebujemo revije Vanity Fair, saj že vemo, da je Melania najbolje oblečena prva dama", še ena pa, da je šlo očitno za politično odločitev: "Vsak cepec lahko vidi, da je Melania modna ikona."

Ne spreglejte