Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
23. 10. 2017,
4.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,28

Natisni članek

trend stil ulični stil moda Dan. Lili Žagar

Ponedeljek, 23. 10. 2017, 4.19

6 let, 6 mesecev

Lili Žagar: Nisem več v letih, ko bi bila pripravljena trpeti za lepoto #UličniStil

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,28
Lili Žagar | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Voditeljico Lili Žagar lahko že nekaj časa spremljamo v oddaji Dan., kjer ne sije le s svojo energijo, ampak tudi z opravami, v katerih je videti nadvse šik. A pravi, da je njen ulični stil malce drugačen ...

Za videz Lili Žagar v oddaji Dan. v veliki meri skrbi stilistka Barbara Plavec, s katero sta že tako povezani, da ji Lili lahko slepo zaupa, pravi. "Z njo govoriva skupni jezik. Dobro me pozna in ve, kaj mi pristaja, zato večino oblačil izbere kar sama in mi jih prinese brez predhodnega pomerjanja. Res redko se zgodi, da kakšnega kosa ne bi oblekla."

No, včasih je tudi Lili zaslužna za kakšno opravo, ki jo največkrat izbrska v svojem najljubšem butiku, Avocado v Mariboru. Preden jo obleče, jo pomeri še pred Barbaro, da "odobri" kombinacijo. "Prepričava se, da je vse tako, kot mora biti," razloži Lili.

Lili Žagar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Lili Žagar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Pete v zasebnem življenju? Ah, kje!

Lilijin ulični stil je drugačen od tistega pred kamerami, je predvsem preprost in minimalističen. "Čez dan stavim na udobje in dobro počutje. Zaradi otrok sem precej aktivna, zato mi odgovarjajo oblačila, v katerih grem lahko tako v službo kot kasneje v park."

Na vprašanje, ali tudi v zasebnem življenju rada nosi pete, v katerih jo redno videvamo v oddaji, pa odgovarja:

Ah, kje! V zasebnem življenju me boste zelo redko videli v petah. Nisem več v letih, ko bi bila pripravljena trpeti za lepoto oziroma dober videz. Čevlje z visoko peto sicer obožujem, ampak udoben korak je že dolgo časa na prvem mestu.

Lili Žagar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Osnovne kose išče v bolj kakovostnih trgovinah

Glede nakupovanja ni značilna ženska, saj so njeni nakupi precej kampanjski. Ko se odpravi nakupovat, največkrat domov odnese več kosov hkrati, da ima potem "nekaj časa mir."

Nakupuje v različnih trgovinah, odvisno od tega, kaj potrebuje. "Za kakšne trendovske kose obiščem trgovine z bolj dostopnimi cenami, za tako imenovane večne kose, ki jih bom lahko nosila leta in bodo vedno v modi, pa sem pripravljena plačati več in posledično zaidem tudi v tako trgovino."

A je previdna pri hitri modi, s katero ni nič narobe, pravi, dokler se zavedaš, da dobiš to, kar plačaš. "Petkrat opereš in je konec. Ni pa nujno. Tudi sama imam v omari kakšen takšen kos, ki je zdržal presenetljivo dolgo. Prisegam na osnovne dražje, kakovostne kose, ki jih kombiniraš s cenejšimi, bolj trendovskimi."

Lili Žagar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Lili Žagar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Ko pomisli na Chanel torbico, zmaga razum

Tudi ko pride do modnih dodatkov se razlikuje od večine žensk, saj ji ne pomenijo veliko in jih nosi zelo malo. "Nakita sploh ne nosim oziroma res minimalno, šalov in rut tudi ne, za kakšne klobuke ali turbane sem premalo pogumna ..."

Še najbolj so ji pri srcu torbice, pravi, a je prelena, da bi jih vsakodnevno menjavala. "V njej je preveč stvari in zjutraj premalo časa, da bi vse premetala v drugo (smeh, op. p.)."

Nekoč so jo najbolj premamili čevlji, ampak ...:

Včasih se mi je dogajalo, da sem si kupila čevlje in jih nisem mogla k ničemer kombinirati. In potem so samevali v omari. To me je izučilo in tega več ne počnem. Torej najprej je outfit, potem pa modni dodatki za piko na i.

Klasičen kos, o katerem sanja, a si te želje (še) ni uresničila, je torbica Chanel. "Ne gre za to, da bi mi bila nedostopna. A ko pomislim, kaj vse drugega si lahko kupim za ceno ene take torbice, se vedno znajdem v dilemi. Nato nad čustvi zmaga razum (smeh, op. p.)." 

Fotogalerija
1 / 8

Lili na hitro o ...: 

... naj modnem kosu:
Kavbojke.

... dodatku, ki te spremlja vsak dan:
Torbica.

... visokih petah ali čevljih brez pet:
Brez pet.

... svoji modni ikoni:
Olivia Palermo.

Save

Ne spreglejte