SiolNET. Trendi Moda
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Lepotni nasvet: Kako z ličili do polnejših ustnic?

2

termometer

 | Foto:
V želji po polnejših ustnicah se vedno več gospodičen obrača k lepotnim kirurgom, a te lahko optično pričarate na manj agresiven način. Z ličili! Maskerka Petra svetuje, kako.

Če ne želite tvegati z dragimi lepotnimi posegi, ki lahko prinesejo več zapletov, kot so brazgotine, vnetje, omrtvičenje ustnic, neenakomerna velikost ustnic in ne nazadnje nenaraven videz, lahko podoben, a manj dolgotrajen učinek dosežete tudi z ličili, na bralkino vprašanje odgovarja maskerka Petra Fröhlich. In kako to storimo?

Uporabite za odtenek temnejši svinčnik za ustnice, a ne pretiravajte! Uporabite svinčnik, ki je za odtenek temnejši od vaših ustnic, in jih občrtajte po zunanjem robu, tako da začnete na kupidovem loku in nadaljujete do kotička ustnic, svetuje Petra. S tem jih boste optično povečali, a nikakor ne pretiravajte in se res držite zunanjega roba ustnice, sicer lahko zadeva deluje smešno in pretirano.

Ustnice nato v celoti pobarvajte s svinčnikom, kar bo ustvarilo še dodatno plast, ki bo šminko dlje obdržala na ustnicah in zaradi katere bodo ustnice kljub povečavi videti bolj naravno.

Svetel korektor nad ustnico za dodaten volumen Čez nanesite še šminko ali glos, barva naj bo podobna, kot je svinčnik. Na koncu s svetlim korektorjem osvetlite še predel nad ustnicami, kar da ustnicam zaradi igre svetlobe in sence še dodaten volumen.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin