Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 3. 2013,
10.16

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

april

Petek, 22. 3. 2013, 10.16

7 let, 12 mesecev

Kdo se bo aprila predstavil na Fashion Weeku?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Med 8. in 10. aprilom bo v Ljubljani znova potekal teden mode, na katerem se bodo predstavile tri skupine oblikovalcev. Poglejmo, kdo že mrzlično odšteva dni in ustvarja nove kolekcije.

Modni navdušenci že vznemirjeno pričakujejo drugi aprilski teden, ko se bo naša prestolnica za tri dni spremenila za središče najnovejših modnih trendov. Zgodil se bo namreč Philips Fashion Week, kjer bomo lahko videli, kakšno jesen nam pripravljajo domači modni oblikovalci.

V treh dnevih se bodo zvrstili trije sklopi revij, vsak dan se bo predstavila ena skupina oblikovalcev. V prvi bomo lahko videli kolekcije mlade oblikovalke Alice Bossman, oblikovalskega kolektiva Sofia Nogard, ki ga sestavljajo Mija Curk, Maja Jerman in Boštjan Mljač, predstavili pa se bodo tudi Miro Mišljen, Simona Muc s svojo znamko NitiNiti in oblikovalka Tanja Zorn. Ti se bodo modni srenji predstavili v ponedeljek, 8. aprila. Drugi dan bo pripadal študentom modnega oblikovanja V torek bo najprej modna revija študentov prvih in drugih letnikov oblikovanja na Naravoslovnotehniški fakulteti (NTF), nato bodo svoje kreacije predstavili študentje tretjih letnikov, v prvem večernem terminu pa bo na sporedu še revija magistrskih študentov NTF-ja.

Večerno torkovo dogajanje bo vrhunec doseglo ob 21. uri, ko se bodo po modni stezi sprehodile manekenke v kreacijah Mojce Celin, Urše Drofenik, Simone Lampe in Irene Funduk, ki se bo tokrat na Philips Fashion Weeku predstavila prvič.

Na zadnji dan modnega tedna, v torek, 10. aprila, nas ob 21. uri čakajo še predstavitve Pletenin Draž, Almire Sadar, Krznarstva Eber, Maje Štamol in Neli Štrukelj. S to modno revijo se bo tudi končal pomladni teden mode, na katerem lahko pričakujemo tudi zanimivo dnevno dogajanje s predavanji in obiski tujih gostov.

Ne spreglejte