Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 5. 2013,
12.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

trendi Rihanna Blake Lively

Torek, 7. 5. 2013, 12.26

8 let

Kazanje popka, trajna in srajce so letos "in"!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ima tudi vaša garderoba pogosto deja vu? Okusi se spreminjajo in trendi se reciklirajo, v modo pa spet prihajajo kosi, ki smo jih že zdavnaj pokopali na dno omare.

Majica nad popkom

Majice, v katerih dekleta kažejo popek, so že dolgo preživete, vendar vse kaže, da bodo letos spet doživele svoj trenutek. Kratke majice širokih krojev so na modne brvi prinesli že pri Balenciagi in Miu Miu.

Karirasta srajca

Če ste si kdaj želeli posnemati slog Courtney Love, je letošnje poletje prava izbira. Saint Laurent Paris s Hedijem Slimanom na čelu predstavlja kolekcijo, ki jo je navdihnila ravno Courtney, vsebuje pa kariraste srajce, raztrgane črne hlačne nogavice in prevelike jope.

Bela barvica

Marc Jacobs in Moschino sta letos na brv poslala manekenke z vpadljivim mejkapom, katerega glavno vodilo je bila bela barvica. Za široko odprt zapeljiv pogled letos ne sme manjkati črta s črnim tušem, ki jo obkroža še bela barvica.

Trajna

Če smo včasih v kotičkih frizerskih salonov lahko videli le starejše gospe, ki čakajo, da bo njihova trajna nared, se danes trend seli tudi med mlajše gospodične. Razlika je v samem procesu izdelave, saj gre za manj agresivno različico, ki na dolgih laseh pusti romantične kodre.

Bela peta

Se spomnite Carrie Bradshaw, ki po Parizu teka v belih petkah, dokler jih sramotno ne umaže? Prada in Jil Sander bele petke vračata na ulico – očitno bo treba bolj paziti, kam stopite.

Hlače na cigareto

Po dveh skrajnostih – hlačah na zvon in hlačah na korenčka – so hlače na cigareto spet našle zlato sredino, saj je kroj pri gležnjih ravno prav širok, da ga lahko potegnete čez čevlje. Hudson, Paige in celo Burberry so kroj prinesli na modno brv.

Kapa s ščitkom

Velike vozniške kape s ščitkom so se s fotografij paparacev, ki v neprijetnih položajih lovijo zvezdnike, ki svoje obraze skrivajo za velikimi očali in ravno takšnimi kapami, preselile na modno brv, kamor jih je prinesel sam Marc Jacobs.

Enodelne kopalke

Če so enodelne kopalke veljale za poletno opravo naših babic, pa so te danes skoraj izpodrinile bikinke, ki so mimogrede "out".

Hlače z naramnicami

Saj veste, tisti smešni pajaci, ki jih nosečnice tako rade oblečejo. Kombinezoni so ulice preplavili že lani, vedno bolj priljubljeni pa so tudi tisti iz džinsa in z naramnicami.

Ne spreglejte