Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 10. 2017,
20.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

lepota lepotna operacija

Sreda, 11. 10. 2017, 20.33

6 let, 6 mesecev

Kakšni so novodobni lepotni trendi? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
nega ženska lepota kozmetika | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Za privlačne ustnice govorite prijazno. Za lepe oči poiščite to, kar je dobro v ljudeh. Za lepe lase dovolite otrokom, da enkrat dnevno skozi njih povlečejo svoje prste. To je nasvet modne ikone Audrey Hepburn. Kaj pa danes? Velike zadnjice v stilu Kim Kardashian. Kakšni so lepotni trendi?

O novodobnih lepotnih trendih so se spraševali v oddaji Dan. na Planet TV, v kateri je svoj pogled na lepoto predstavila ena najbolj znanih manekenk nekdanje Jugoslavije Nina Gazibara. "Malo stresa, veliko spanja, ljubezni in skrbi zase," je moto 67-letnice, ki še vedno navdušuje s svojo pojavo.

Gazibara: Naj počakajo vsaj do 40. leta

Kot pravi, je vedno poskrbela, da si je pred spanjem odstranila ličila, "Saj je ključnega pomena, da telo in obraz ponoči počivata." Gazibara opozarja mlada dekleta, naj ne posegajo prehitro po lepotnih popravkih, "naj počakajo vsaj do 40. leta, ne pa da se za to odločajo že pri 20."

nega ženska lepota kozmetika | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Polne ustnice, zadnjica, povečava dojk ..

Da se za posege odločajo tudi dekleta, ki komaj presežejo polnoletnost, potrjujeta tudi lepotna kirurga Igor Višnjar in Nevio Medved. "Če se pogovarjamo o polnih ustnicah, se začne bolj zgodaj, okoli dvajsetega leta, ko so polne, čutne ustnice želja večine mladih punc," pravi Medved in dodaja, da je vse bolj priljubljen trend oblikovanje zadnjice, medtem ko na prvem mestu še vedno ostaja povečava dojk. Ob mlajših se za popravke odločajo tudi starejše ženske, najstarejša njuna pacientka je imela več kot sedemdeset let.

Lepotna operacija, liposukcija | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Velik vpliv družbenih omrežij

Urednica lepote Comspolitana Katja Štravs meni, da na mlade bolj kot profesionalne fotografije nerealnih ženskih podob vplivajo družabna omrežja, preplavljena z izzivalnimi in brezhibnimi fotografijami, ki jih je mogoče narediti z mobilnim telefonom.

Ne spreglejte