Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
28. 11. 2017,
4.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

oblačilo trend moda spodnje perilo modrček

Torek, 28. 11. 2017, 4.00

6 let, 4 mesece

Kako nositi modrček kot samostojno vrhnje oblačilo?

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33
modrček, spodnje perilo | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Spodnje perilo postaja vedno bolj vsestransko ter prilagojeno današnjemu življenjskemu slogu in trendom. Modrčke, spodnje majice in bodije zdaj lahko nosimo tudi kot samostojno vrhnje oblačilo. December je odličen čas, ko si lahko drznete malce več kot sicer.

Trendu modrčka kot vrhnjega oblačila sledi vedno več modnih navdušenk, ki spretno kombinirajo perilo s preostalimi kosi iz svoje garderobe. Zanimivo in igrivo perilo smo že poleti lahko opazili pod globoko dekoltiranimi oblekami, ohlapnimi majicami ter razprtimi suknjiči in v kombinaciji s hlačami z visokim pasom.

Kako na eleganten način nositi modrček bralette

Trend se je nadaljeval v jesen, kot kaže, pa bo zelo priljubljen še vsaj decembra, v času zabav in druženj, ko ženske spet veliko razmišljajo o posebni opravi. Pestra ponudba modrčkov kar kliče po tem, da se z njimi poigrate v kombinaciji z oblačili za vsak dan ali za posebne priložnosti.

Modrček že dolgo ni zgolj spodnje perilo, ampak je lahko krasen kos, ki odlično dopolni opravo. | Foto: Thinkstock Modrček že dolgo ni zgolj spodnje perilo, ampak je lahko krasen kos, ki odlično dopolni opravo. Foto: Thinkstock

Maja Nedič, oblikovalka pri Lisci, je z nami delila štiri predloge za zanimive oprave, katerih glavna zvezda je modrček.

Posnemanje topa

"Modrčki, ki segajo do vratu in spominjajo na top, se lahko nosijo samostojno z visokimi kavbojkami za vsak dan ali pa k oprijetemu krilu za večerni izhod." Takšni modrčki s čipko in mrežo popestrijo videz in ga naredijo bolj slavnostnega.

Fotogalerija
1 / 2

Čipkast poudarek vratu

Za res posebno priložnost oblikovalka svetuje modrček s snemljivimi naramnicami, ki jih nadomesti eleganten detajl okrog vratu in ramen. "Kombiniramo ga z obleko brez naramnic ali z obleko, ki ima odprta ramena."

Fotogalerija
1 / 3

Za razgaljen hrbet

Ljubiteljice oblek z odprtim hrbtom bodo na svoj račun prišle z modrčkom z zanimivimi hrbtnimi detajli, ki ne bodo zanimivi le pozimi, pod elegantno večerno obleko ali udobnim puloverjem, temveč tudi poleti. "Ohlapne puloverje lahko popestrimo s spodnjo majico in diskretno pokažemo detajl na hrbtu. Poleti se lahko tak modrček nosi kot majica zraven kavbojk."

Da bodo obleke z odprtim hrbtom še bolj zanimive. | Foto: Lisca Da bodo obleke z odprtim hrbtom še bolj zanimive. Foto: Lisca

Prosojen bodi za najdrznejše

Za vse tiste, ki si upajo malce več, pa oblikovalka predlaga čipkast prosojen bodi v kombinaciji z oprijetim krilom. "S suknjičem in hlačami pa postane prava izbira za dnevno-poslovni videz," dodaja.

Drzna prosojnost je kot nalašč za decembrske zabave. | Foto: Lisca Drzna prosojnost je kot nalašč za decembrske zabave. Foto: Lisca

Preberite si še:

- Osem napak pri nošenju spodnjega perila
- Presenetljiv pripomoček, ki bo najbolj nežno opral spodnje perilo
- Nasvet za praznične zabave: kako modrček brez naramnic obdržati na mestu

Ne spreglejte