Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 4. 2013,
11.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

seksi

Četrtek, 4. 4. 2013, 11.05

8 let

Kako do seksi videza, ne da bi izpadli vulgarni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Sanjate o seksi videzu? Bodite previdni: meja med privlačnim videzom in vulgarnostjo je zelo tanka.

Za seksi videz ni dovolj, da skrajšate krilo in poglobite svoj dekolte, pomemben je dober okus in občutek za modno estetiko. Zelo hitro se namreč lahko ujamete v zanko vulgarnosti in se tako, namesto da bi ujeli poželjiv pogled kakšnega moškega, lahko znajdete v središču vsesplošnega zgražanja.

Poglejmo, katera so pravila seksi videza: Pazite na dekolte: Lep dekolte je sinonim za seksi videz, vendar pozor, če imate veliko oprsje, še ne pomeni, da si lahko privoščite še globlji dekolte. Svoje atribute vsekakor poudarite, vendar diskretno. Dovolj je že oprijeta majčka, če pa na vsak način želite pokazati nekoliko več, pa najprej dobro preverite – naj vam pri tem pomaga tudi kakšna iskrena prijateljica –, kakšen dekolte se najbolj poda vaši obliki prsi. Ni vsak dekolte primeren za vsako oprsje!

Dolžina krila: Moški obožujejo lepe ženske noge, vendar ne pretiravajte. Dolžino krila prilagajajte glede na okoliščine – zelo kratko krilo je primerno samo za večerne neformalne izhode, poleg tega je nujno, da upoštevate, da si takšno krilo lahko privoščijo samo ženske z resnično lepimi in vitkimi nogami. Bodite samokritični!

Ne razkrijte preveč: Nikoli ne pretiravajte z razkrivanjem preveč gole kože naenkrat. Če se odločite za dekolte, potem nikakor ne izberite minikrila in obratno. Dovolj je, če nakažete obline samo enega dela telesa.

Kaj pa hrbet? Gol hrbet je lahko hitro predrzen, zato pazite, da ga boste razkrili samo v bolj elegantnih stajlingih. Gol hrbet nikakor ne spada h kratkim krilom. Sicer pa velja, da ga lahko odkrijete samo v večernih izhodih, v službi se temu raje izognite.

Pazite na modne dodatke: Pogosto ravno modni dodatki lahko premaknejo jeziček na tehtnici. Zato čez dan ne pretiravajte z visokimi petami, izogibajte se močno okrašenim salonarjem in tistim z debelim podplatom. Enako velja za nakit. Upoštevajte zlato pravilo manj je več!

Živalsko: Dodatki z živalskimi vzorci so dovoljeni, vendar ne pretiravajte. Naj bodo majhni in diskretni, nikakor pa si ne smete privoščiti več različnih živalskih vzorcev in kožuhov.

Ne spreglejte