Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
30. 8. 2014,
11.51

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Rihanna Miley Cyrus Paris Hilton

Sobota, 30. 8. 2014, 11.51

7 let, 12 mesecev

Kaj druži Alenko Košir, Rihanno in Paris Hilton

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Številne modne navdušenke iščejo nove načine, kako doseči sproščeno, estetsko sintezo športnega in elegantnega stila. Na dobri poti je tudi Alenka Košir.

Nekdanja ritmična gimnastičarka in manekenka Alenka Košir, danes pa osebna trenerka, dokazuje, da tudi slovenske zvezdnice brez težav sledijo modnim trendom in eksperimentirajo s svojim osebnim stilom. Tako je na nedavni Cineplexxovi predpremieri nadaljevanja priljubljenega plesno obarvanega filma Odpleši svoje sanje presenetila v sproščeni kombinaciji oblačil, katere vodilo je bila trenirka.

Trenirka predstavlja kos garderobe, pri katerem so se že opekle številne svetovne zvezdnice, saj ga moramo kombinirati premišljeno – in prav to je Alenka storila. V kombinacijo oblačil je vključila modne dodatke, ki se medsebojno uravnotežijo in tako ustvarijo dodelan stil, s potiskanim topom pa je razbila monotonost bele trenirke, ki je tudi zaradi tega skoraj ne opazimo. Modni svet liberalizirata tudi Rihanna in Miley Cyrus Med tujimi estradnicami sta za modni svet v tem trenutku najbolj opazni pevki Rihanna in Miley Cyrus, ki s svojim razvijajočim se stilom mlade in stare spodbujajo k modnemu eksperimentiranju. Nič čudnega, da sta tudi zato kaj kmalu posvojili trend trenirk, ki jih zdaj premišljeno vključujeta v svoje dnevne modne kombinacije.

Navdušenka med spojem športnega in elegantnega je tudi danska manekenka, prekaljena modna mačka in nekdanji Victorijin angelček Helena Christensen, ki se na omenjen trend tudi zaradi svojega rojstnega mesta, Köbenhavna, kjer je ta še posebej v porastu, dodobra spozna.

A za vse ta modni trend tudi ni tako zelo preprost, kot se zdi. Med tistimi estradnicami, ki so se na modnem parketu z eksperimentiranjem že opekle, je premožna dedinja Paris Hilton, ki se je trenirke lotila, še preden je ta postala hit tudi v modnem svetu.

Ne spreglejte