Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 11. 2017,
11.13

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Manzara jakna

Sreda, 22. 11. 2017, 11.13

6 let, 4 mesece

Jakne, ki rušijo prodajne rekorde

Oglasno sporočilo

Jakna, bunda, plašč ali samo pulover s kapuco … Kaj boš izbrala, je odvisno od vremena, počutja in modnih trendov. A to sezono boš več kot presenečena, saj so klasični modeli z novimi modnimi smernicami postali tako atraktivni, da se boš težko odločila za samo en model toplega oblačila. Si že ugotovila, kateri modni trendi bodo zaznamovali to zimo?

Gibon | Foto:

Jakna v barvi kakija. Ali olivno zelena. Tem odtenkom se ne boš mogla izogniti. Zelena barva je postala prava atrakcija in če jo boš izbla, boš letos res najbolj modna! Barva kakija se lahko pojavi v več različnih odtenkih, tudi vojaški vzorec je spet v trendu! In prav vse modne navdušenke so presenečene nad tem modnim trendom! Barva kakija je odlična za kombiniranje drugih modnih kosov, saj je skoraj nevtralna. Podobno kot črna, bela in siva – prav vse druge barve lahko okusno kombiniraš v zaokrožen stajling. In prav zato smo v svetu mode navdušeni nad tem trendom, ki je letos prevzel pobudo med zimskimi oblačili! Barva kakija je torej obvezna! Modne alternative so lahko še mornarsko modra, bež in črna. Za najdrznejše pa je tokrat prava izbira rdeča! In ta barvna paleta bo z nami vse do konca zime!

Gibon | Foto:

Dodatki v videzu krzna so nekaj posebnega. Obrobljene kapuce in podložena notranjost so že od nekdaj skoraj obvezen modni trend zimskih jaken in bund. Letos so sploh nekaj posebnega, saj so najbolj trendovski tiste v atraktivnih barvah – predvsem nežno rožnata in neonska rožnata sta tisti barvi, ki sta najbolj popularni in zanimivi! Tako smo odkrili tudi najbolj popularno kombinacijo te sezone: osnova v barvi kakija z neonsko rožnatimi krznenimi dodatki! In ko je že videti, da tukaj ne ostane več dosti domišljije za modna doživetja, odkrijemo še nekaj novega …

Bleščice in vezenine. To je tisto, kar iz osnovnega modela naredi unikat. Bleščeči rokavi za najpogumnejše, vezenine, pošite z bleščečimi konfeti za tiste bolj romantične. Tako spet nastane cela vrsta kombinacij modnih dizajnov. In prav to boš opazila letos pri jaknah! Lahko boš izbrala tisto, kar ti najbolj ustreza. Na voljo so tudi različne dolžine. Če ti bolj ustreza jakna do pasu ali plašček, ki ti pokrije zadnjico – vse boš našla v nešteto kombinacijah.

gibon | Foto:

Ne samo da boš navdušena nad videzom, prepričala te bosta tudi kakovost in uporabniška izkušnja. Podložene jakne te bodo to zimo spremljale prav na vsakem koraku, poskrbele bodo za udobje, toplino in zadovoljstvo še nekaj naslednjih sezon!

gibon | Foto:

Za vsak dan.  V mrzlih dneh nam vedno prav pridejo tudi puloverji s kapuco. Topli, udobni in modni. Če si bolj zmrzljive narave, lahko tudi pod bundo. Ali pa za popoldanska lenarjenja. Barvne zadrge, različni vzorci, našitki in teksture! Za vsak stil in popolno zaokrožen stajling to jesen in zimo!

gibon | Foto:

Ne spreglejte