Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2022,
6.53

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča UVECTO d. o. o.

Natisni članek

božično darilo obdarovanje darila čarobni december LELOSI advertorial

Sreda, 14. 12. 2022, 6.53

2 meseca, 1 teden

Ideje za najlepša praznična darila

Vsebino omogoča UVECTO d. o. o.

Predbožični čas je čudovit del leta, ko si zase in za najdražje vzamemo več časa. K čarobnemu decembrskemu vzdušju pa spadajo tudi darila, glede katerih si pogosto belimo glavo. In kaj je pri nakupu daril za najbližje najtežje? Odločanje, izbiranje in ugibanje, kaj jim podariti. Ter vožnja do različnih trgovin, decembrska gneča, iskanje daril med neskončno dolgimi policami in čakanje v vrsti na blagajnah. Kaj pa, če bi lahko čisto vsa darila nakupili na enem mestu, in to kar iz udobja domačega naslanjača?

LELOSI | Foto:

Vsi si želimo, da bi z darili zadeli v polno in da bi obdarovance razveseljevala čim dlje. Izjemno praktično darilo so kakovostna oblačila slovenske blagovne znamke LELOSI, ki poskrbijo za udobje in toplino tako v mrzlih dneh kot tudi v hladnejših zimskih nočeh. LELOSI namreč že dolgo niso več samo pajkice, saj ustvarjajo že celo paleto neskončno udobnih oblačil tako za ženske, moške kot tudi otroke. Njihov cilj je, da se njihove stranke zaljubijo v material, ki jih prepriča z mehkobo, kakovostjo in inovativnim dizajnom.

Da vam olajšajo izbiranje in odločanje, so pri LELOSI pripravili priročen vodič po darilih, ki vam bo pomagal izbrati najboljša, najlepša in najudobnejša darila za ljudi, ki jih imate najraje. In še posebno presenečenje: s kodo LELOSI35 na vsak drugi, cenejši izdelek prejmete tudi odličen, 35-odstotni praznični popust.

DARILA ZA NJO

Darila za nežnejši spol je navadno najlažje izbrati. Ne glede na to, kdo je tista posebna ženska v vašem življenju – partnerka, mama ali tašča –, oblačila LELOSI ji bodo zagotovo pričarala nasmeh na obraz. V zimskih mesecih dekleta in žene v njihovi ponudbi najpogosteje izberejo prijetne termopajkice, tople plišaste jopice, pižame s čudovitimi prazničnimi motivi in izjemno tople trenirke.

Fotogalerija
1 / 5

DARILA ZA NJEGA

Za moške je lahko izbira daril veliko težja, a LELOSI prepriča tudi tiste najzahtevnejše. Presenetite ga lahko z izjemno udobno božično pižamo, kakovostno trenirko ali majico iz bambusa. Naj od zdaj tudi on uživa v nebeškem udobju oblačil LELOSI.

LELOSI | Foto:

DARILA ZA OTROKE

Otroci so naše največje bogastvo in ni ga večjega veselja kot videti njihov obraz, kako zažari, ko prejmejo darilo, ki jim je neizmerno všeč. Podarite jim topel objem najmehkejše tkanine LELOSI: pajkice čudovitih dizajnov, igrive praznične pižame ali plišaste jopice.

LELOSI | Foto:

DARILA ZA VSO DRUŽINO

Naj gre za družino, prijatelje ali posebno osebo, LELOSI ima popolno darilo. Izbirajte med ponudbo visokokakovostnih pižam, kap, šalov, trakov za ušesa in drugih izdelkov! Naš namig: z ujemajočimi prazničnimi pižamami LELOSI za vso družino boste doma lahko ustvarili nepozabne praznične družinske fotografije.

LELOSI | Foto:

DARILNE KARTICE

Če imate težave pri izbiranju med pestro ponudbo izdelkov in menite, da bi vaši najdražji raje izbirali sami, jim preprosto kupite darilno kartico LELOSI! Na voljo so v več motivih in različnih zneskih od 20 pa vse do 150 evrov, pošljejo pa vam jo lahko fizično po običajni pošti ali pa po e-pošti. Darilna kartica LELOSI je vsekakor odlično darilo, s katerim ne morete zgrešiti, saj bo med pestro ponudbo oblačil LELOSI vsakdo našel nekaj popolnega zase.

LELOSI | Foto:

 

Ne spreglejte