Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Ponedeljek,
26. 8. 2013,
10.14

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

rdeča preproga MTV VMA

Ponedeljek, 26. 8. 2013, 10.14

7 let, 12 mesecev

Foto: Modrčki, živalski vzorci in goli trebuhi

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nič novega na rdeči preprogi MTV-jevih glasbenih nagrad: veliko gole kože, drznih krojev in razigranih pogledov. Doživeli smo celo "diamantni" nasmeh Katy Perry.

Gepard, hudičevka, domina v usnju in predrznica v korzetu: tako bi lahko na hitro opisali večerni slog Katy Perry, Miley Cyrus, Lady Gaga in Selene Gomez. To so glasbenice, ki so nas najbolj navdušile, tako s svojo predrznostjo kot inovativnostjo. Njihov slog je nekoliko ekscentričen, a hkrati še vedno dovolj glamurozen in primeren za svečano rdečo preprogo.

Katy Perry je svojo precej preprosto obleko z modnim gepard vzorcem popestrila z zlatimi kačjimi pastirji, svoje zobe pa je oblekla v svetleče dragulje. Kratka obleka Emanuela Ungara je imela zelo visok razporek, tako da je komaj pokrila predel spodnjic. Zelo dobro je upoštevala zlato pravilo dostojnosti: zelo odprti spodnji del obleke je umirila z zaprtim dekoltejem.

Razigrana Miley Cyrus je zaradi svoje drže in tudi pričeske spominjala na divjega hudička. Črne pajkice in kratek črni top modnega dua Dolce&Gabbana se skladata z njeno živahno osebnostjo in mladostjo. Pisani kamenčki so lepo dopolnili pusto črnino, navihana pričeska pa je poudarila njeno seksi navihanost.

Lady Gaga se je tokrat izognila mesnim izdelkom in izbrala manj pompozno črno obleko v klasičnem elegantnem kroju in dolgo vlečko. Črnino in bledikavost je popestrila samo z oranžno šminko. Čeprav je bila celo nekoliko podobna Motrici Adams, je treba priznati, da Lady Gaga takšen slog preprosto pristaja.

Selena Gomez je s svojo elegantno, vendar zelo drzno toaleto Atelier Versace poudarila predvsem svojo ženstvenost. Visok razporek in čipkast životec sta sicer precej drzna odločitev za svečano rdečo preprogo, vendar je obleko znala nositi z dostojanstvom in glamurjem, ki ga zmorejo samo največje zvezdnice. Da, Selena odrašča v pravo femme fatale.

Eleganca z veliko začetnico

Za eleganco v slogu največjih filmskih zvezdnic sta poskrbeli Jennifer Hudson v Diorjevi dvodelni kreaciji in Taylor Swift v modri toaleti z zelo globokim dekoltejem oblikovalca Maxa Azaria.

Omeniti velja tudi Ciaro v elegantni in zelo prosojni obleki znamke Givenchy in ekstravagantno Naeem Khan.

Kiks večera

Zelo malo domišljije je z izbiro večerne toalete pokazala manekenka Erin Wasson, ki ji sicer gre čestitati za lepo oblikovano telo, vendar je bila kreacija Alexandra Vauthiera pravi dolgčas. Lil Kim je šokirala s svojim zelo oprijetim kombinezonom, iz katerega so precej nevarno grozile njene prsi. Na njej je bilo vsega preveč: globok dekolte, debel pas zlate barve in rumeni gležnjarji z visoko peto.

Pravi džentelmeni

Med predstavniki moškega dela obiskovalcev bi poudarili predvsem klasično seksi eleganco Robina Thickeja, "kul" držo Willa Smitha in sproščeno eleganco igralca Josepha Gordona-Levitta.

Ne spreglejte