SiolNET. Trendi Moda
5,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Severina presenetila obiskovalce LJFW #foto #video

5,90

termometer

Severina na tednu mode LJFW
Foto: Kristijan Švab

Ljubljanski teden mode LJFW je obiskala posebna gostja, hrvaška pevka Severina.

Tretji in zadnji dan spomladanske izdaje ljubljanskega tedna mode je nedvomno popestrila hrvaška zvezdnica Severina, ki je k nam prispela samo zato, da si je lahko iz prve vrste ogledala modne revije hrvaških modnih oblikovalcev in zadnje kose obutve Mass, katere ambasadorka je.

-> Ko si teden mode ogledata tudi Damjan Murko in Zmago Jelinčič #foto
-> Kdo sedi v prvi vrsti ljubljanskega tedna mode? #foto #video

Hrvaška zvezdnica je seveda sedela v prvi vrsti. Hrvaška zvezdnica je seveda sedela v prvi vrsti. Foto: Kristijan Švab

Seve pozdravlja združenje nekdanje Jugoslavije

Na pevko je najprej naredila vtis energija, ki je vladala v modno obarvanem filmskem studiu Viba film; všeč ji je bilo umirjeno, a kreativno vzdušje.

Družbo ji je v prvi vrsti delal modni agent Tomaž Mihelič, ki nam je zaupal, da ji je bila večina predstavljenih kolekcij zelo všeč. "Med spremljanjem mi je ves čas govorila: 'To bi imela, to bi imela, to bi imela' (smeh, op. p.)."

Izredno jo veseli tudi povezovanje oblikovalcev - da je se je na našem tednu mode predstavilo kar nekaj hrvaških oblikovalcev, med katerimi so tudi tisti, katerih kreacije je že nosila. "Všeč ji je, da se povezuje celoten Balkan, da spet vlada to vzdušje, združenje nekdanje Jugoslavije," je dodal Mihelič.

Ob njej je sedel modni agent Tomaž Mihelič. Ob njej je sedel modni agent Tomaž Mihelič. Foto: Valentina Preziuso

Z Ivano Šundov, ki je tako pri nas kot na Hrvaškem priznana voditeljica. Z Ivano Šundov, ki je tako pri nas kot na Hrvaškem priznana voditeljica. Foto: Kristijan Švab

Sklepni dan so poleg Massa zaokrožile še kreacije znamk Things I miss & Studio Marković (SI), Maks (HR), Tanja Uvera (SI), Madame Demode (HR), Dioralop (HR), Kaviy Couture (HR), Andy’s (HR) in Petja Zorec (SI).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin