Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 6. 2023,
14.52

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

družbena odgovornost PR članek tehnologija inovacije kozmetika Loreal

Torek, 6. 6. 2023, 14.52

10 mesecev, 3 tedne

Družbeno odgovorne tehnološke inovacije v ospredju dogodka Viva Technology

Oglasno sporočilo

L'Oréal tudi letos na dogodku Viva Technology v Parizu predstavlja serijo tehnoloških inovacij na področju lepote, oblikovanih, da omogočajo »lepoto za vse in vsakogar«. Inovacije, ki poudarjajo lepoto kot silo za individualno in kolektivno dobro, segajo od pametnih in trajnostnih lepotnih inovacij in digitalnih storitev do diagnostičnih storitev za vključujočo, prilagojeno in virtualno lepoto, ki jih napajajo podatki. 

L'Oréal Paris COLORSONIC | Foto: L'Oréal Paris COLORSONIC

Maybelline Beauty App | Foto: Maybelline Beauty App Rešitve, ki jih podjetje L'Oréal predstavlja na razstavnem prostoru, prikazujejo razumevanje uporabe moči podatkov, tehnologije in umetne inteligence za pomoč potrošnikom, da postanejo bolje obveščeni in pridobijo dostop do lepotnih izdelkov, prilagojenih njihovim specifičnim potrebam.

"Letos na VivaTechu predstavljamo izjemne Beauty Tech inovacije z močnim pozitivnim vplivom," je dejal Nicolas Hieronimus, direktor L'Oréal Groupe. "S tem, ko svoje znanje usmerjamo v nastajajoče tehnologije, ki demokratizirajo dostop do pametnejše in bolj trajnostne lepote, omogočamo vsem, da uživajo v lepoti pravičneje in pod svojimi pogoji."

 

Vključujoče tehnološke inovacije na področju lepote, diagnostična orodja, personalizacija in trajnost

La Roche-Posay SPOTSCAN | Foto: La Roche-Posay SPOTSCAN

Shu uemura BROW MAGIC je lahek ročni elektronski aplikator za ličenje obrvi, ki omogoča prilagojeni videz obrvi v le nekaj sekundah. Z uporabo tehnologije umetne inteligence L'Oréal ModiFace, Shu Uemura BROW MAGIC skenira obraz uporabnika in poda priporočila za mikroblading, mikrosenčenje ali polnjenje obrvi.

La Roche-Posay SPOTSCAN je naprava za analizo kože, razvita v sodelovanju z dermatologi in namenjena koži, ki je nagnjena k aknam in lisam. SPOTSCAN s pomočjo umetne inteligence analizira kožo uporabnika in mu priporoči prilagojeno nego.

KERASTASE K-SCAN | Foto: KERASTASE K-SCAN

Giorgio Armani META PROFILER™ je naprava prve vrste, ki zagotavlja visoko natančno diagnozo kliničnih znakov staranja kože, vključno z UV poškodbami, pordelostjo, povečanimi porami, pomanjkanjem vlage in finimi gubami. Uporablja 12 lastnih algoritmov in zbirko podatkov z več kot 100.000 slikami za zagotavljanje podatkovnih spoznanj in natančnejšo diagnozo.

Shu uemura BROW MAGIC | Foto: Shu uemura BROW MAGIC

KÉRASTASE K-SCAN je prvi optični bralnik las in lasišča na svetu, ki za analizo vseh tipov las uporablja tri vrste svetlobe (belo, polarizirano in UV). Vpogled v stanje las (vključno z gostoto las, premerom lastnih vlaken, zdravjem lasišča in prhljajem), omogoča možnost izbire ustrezne kombinacije izdelkov, ki je popolnoma prilagojena potrebam posameznika.

Poleg teh rešitev bodo na VivaTechu predstavljeni tudi L'Oréal Paris COLORSONIC  za barvanje las doma brez nereda, aplikacija Maybelline Beauty App makover, Lancôme HAPTA, ročni pametni aplikator za nanašanje ličil za uporabnike z omejeno mobilnostjo dlani in rok ter WATER SAVER linije L'Oréal Professionnel, ki je do danes prihranil več kot 42 milijonov litrov vode.

L'Oréal Professionnel WATER SAVER | Foto: L'Oréal Professionnel WATER SAVER

"Tehnologija in znanost danes omogočata, da našim uporabnikom ponudimo storitve, ki se ne le odzivajo na njihove prej neizpolnjene potrebe, temveč tudi, da se preoblikujemo sami, od raziskav, preko človeških virov, proizvodnje in maloprodaje, do oblikovanja prihodnosti lepote,"  je povedala Barbara Lavernos, namestnica direktorja, zadolžena za raziskave, inovacije in tehnologijo v skupini L'Oreal.

L'Oréal mladim daje priložnost, da njihove inovativne ideje postanejo del prihodnosti lepote

Lancôme HAPTA | Foto: Lancôme HAPTA L'Oréal bo na letošnjem dogodku VivaTech gostil finale 31. Brandstorm tekmovanja za študente s temo "Dešifrirajte nove lepotne kode".

Letos se je tej edinstveni digitalni učni izkušnji pridružilo rekordnih 92.000 prijavljenih iz 72 držav. V tokratnem finalu bodo ekipe iz skoraj vseh delov sveta žiriji Brandstorma predstavile svoje inovacije, ki so jih navdihnile tehnologije razširjene resničnosti, virtualne resničnosti, umetne inteligence in Metaverse.

Danes je Brandstorm vključen v učni načrt na skoraj 100 univerzah po vsem svetu in akreditiran s strani EOCCS kot spletni tečaj. Zmagovalna ekipa Brandstorma 2023 bo razglašena na dogodku VivaTech 16. junija.

Naročnik oglasnega sporočila je L'Oreal,

 

Ne spreglejte