Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 9. 2015,
8.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

dm look mejkap make up

Sreda, 30. 9. 2015, 8.51

6 let, 6 mesecev

dm look vabi z jesenskimi trendi ličenja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ženske poznamo moč ličil, s katerimi se lahko prelevimo iz zapeljivke v poslovno žensko, žurerko ali pa prijateljice navdušimo s svežim obrazom.

Ne glede na to, kakšen videz si nadenemo, vedno smo rade v trendu. Umetniki ličenja že napovedujejo jesenske modne smernice, v dm-ovih prodajalnah pa so poskrbeli za to, da bomo blestele na vsakem koraku. V kampanji dm look nas čakajo jesenske barve z glamuroznimi poudarki, brezplačni nasveti in lepotni triki priznanih vizažistov, popusti, darila in ličenje.

dm look ličenje in ugodnosti

Jeseni bomo nežen mejkap popestrile z glamuroznim pridihom, kako točno, pa dm razkriva z najnovejšimi modnimi smernicami dm look. Namig: med drugim nas čaka sodobna Marilyn Monroe, ki rdeče nohte in ustnice dopolnjuje z glamurozno zadimljenimi očmi. Vsi dm looki so zbrani v brezplačni knjižici Lepotni vodnik, ki je na voljo v dm-ovih prodajalnah in na spletni strani dm. dm-ova knjižica lepotnih smernic in navdihov za vsakodnevno ličenje bo navdušila s koristnimi triki pri nanašanju mejkapa, nasveti in postopki ličenja, ki jih je dm pripravil skupaj z vodilnimi kozmetičnimi hišami. Razvajale se bomo tudi z boni ugodnosti s kar 30-odstotnim popustom na izbrana ličila in nego obraza za deset točk, dm pa vam bo ob nakupu ličil in/ali izdelkov za nego obraza nad 30 evrov podaril še modni USB-polnilnik za telefon v obliki srčka. V izbranih dm-ovih prodajalnah v nekaterih večjih nakupovalnih središčih bo na voljo tudi brezplačno ličenje in svetovanje. Lokacije s pestrim dogajanjem dm look si lahko pogledate na dm-ovem spletnem mestu www.dm-drogeriemarkt.si/dmlook.

Postani obraz dm look!

Za piko na i lahko prav vsaka postane nov obraz dm looka. Lepotni natečaj Postani obraz dm look vabi k ambasadorstvu lookov z znamkami Loreal, Max Factor, Maybelline ali Deborah. Sodelovanje poteka z objavo selfieja na dm-ovi strani na Facebooku – štiri zmagovalke bodo z vodilnimi kozmetičnimi hišami in njihovimi vizažisti doživele enkratno preobrazbo ter z njimi posnele fotografije ter krajše videovodiče ličenja, prejele pa bodo tudi pakete ličil in palice za snemanje selfiejev. Najbolj izvirni selfieji z največ všečki bodo prav tako nagrajeni s posebnimi lepotnimi presenečenji.

Na dm-ovem kanalu na YouTubu bodo na voljo tudi številni prikazi ličenja, ki rešujejo naše večne tegobe. Kako se naličiti po najbolj aktualnih modnih trendih sezone, kako pravilno nanesti rdečilo na ustnice ali osvetljevalec ali kako zakriti nepravilnosti? S preprostimi lepotnimi triki bodo jutra manj stresna, ličenje pa brezhibno.

Ne spreglejte