Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 11. 2017,
4.15

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

darilo prazniki prazniki božič oblačila

Ponedeljek, 20. 11. 2017, 4.15

6 let, 5 mesecev

Darila, ki se jih obdarovanci najbolj želijo znebiti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83
božič, pulover | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Oblačila so med tistimi darili, s katerimi je najlažje zgrešiti, če obdarovanca ne poznate res dobro. Kateri kosi pa so tisti, ki obdarovance najmanj razveselijo?

Spletna trgovina z rabljenimi oblačili ThredUP je objavila nekaj zanimivih podatkov o tem, katera oblačila njihovi uporabniki najbolj množično prodajajo po božično-novoletnih praznikih, pri čemer niso z njih niti odstranili etiket. Drugače povedano: katera oblačila so se izkazala za najbolj zgrešeno darilo.

Ne obdarujte s športnimi oblačili

Za najmanj priljubljeno darilo so se izkazala športna oblačila, v obdobju med lanskim decembrom in letošnjim januarjem so na ThredUP v svojem inventarju zabeležili kar 80-odstotno rast flisov blagovne znamke North Face. Prav tako je za 80 odstotkov zrasla ponudba kratkih hlač znamke Under Armour, na prodaj je bilo še za 76 odstotkov več majic s kratkimi rokavi znamke Nike.

darilo, razočaranje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

S katerimi kosi imate največ možnosti, da bo obdarovanec zadovoljen?

Če z darilom nočete razočarati obdarovanca, se izogibajte tudi vsem trendovskim kosom, svetujejo pri ThredUP - v zadnjem letu so to denimo oblačila z razgaljenimi rameni, ki jih njihove uporabnice in uporabniki prav tako množično prodajajo.

Med kosi, ki v njihovo trgovino prispejo nenošeni, so tudi oblačila iz kolekcij, ki nosijo podpise zvezdnic. Največ jih je iz kolekcije Eve Mendes za New York & Company, kolekcije sester Kardashian z imenom Kardashian Kollection in kolekcije znamke Fabletics, ki jo je podpisala Kate Hudson.

Če že vztrajate pri tem, da boste podarili oblačilo, izberite klasičen kos, kot so temne kavbojke in bombažne srajce, še svetujejo pri ThredUP.

Ne spreglejte