Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 9. 2021,
7.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Dedoles, s. r. o.

Natisni članek

spodnje hlačke modrček spodnje perilo Dedoles advertorial

Četrtek, 30. 9. 2021, 7.06

2 meseca, 1 teden

Nova kolekcija spodnjega perila Dedoles

Cvetlični kosi za vse romantične ženske

Vsebino omogoča Dedoles, s. r. o.
Dedoles

Spodnje perilo je tisti kos oblačila, ki ga nosimo vsak dan. A njegovemu nakupu običajno ne namenimo tolikšne pozornosti, kot jo denimo nakupu obleke ali hlač. Pogosto pozabimo, da je naše spodnje perilo enako ali celo bolj pomembno, kot so vrhnja oblačila, in da moramo enako pozornost posvetiti tudi njemu. Ne nazadnje se lahko prav zaradi neudobnega perila počutimo neprijetno ali pa si ga ves čas popravljamo.

Na trgu je velika izbira različnih oblik in materialov, zato je nakup spodnjega perila, v katerem se počutimo zares udobno, lahko naporna in težka izbira. Ponesrečen nakup spodnjega perila vodi v slabo počutje in neudobje, ker nas lahko tako perilo ves dan tišči, stiska ali pa se pod obleko guba.

Cvetlični ženski modrčki so primerni za vsak dan, za izlete, zabave in navadne delovne dni. Zagotavljajo popolno udobje, poleg tega pa razvedrijo z veselimi motivi.

Zaljubite se v omejeno kolekcijo, polno jesenskih tonov, ki popolnoma oblikujejo postavo ter dajejo občutek ženstvenosti in čutnosti.

Dedoles | Foto:

Za kožo so najprijetnejši naravni materiali

V prodajalnah s spodnjim perilom ne manjka najrazličnejših oblik spodnjih hlačk in modrčkov. Ne glede na to, kateri model izberemo, je zagotovo končni zmagovalec udobna tkanina, ki bo spodnje perilo naredila prijetno za nošenje.

Spodnje perilo se cel dan dotika najbolj intimnih delov, zato je pomembno, da je narejeno iz materialov, ki so koži prijetni. Bombaž je zagotovo kralj udobnega spodnjega perila. To je mehka in udobna tkanina, enostavna za vzdrževanje, ki diha in zato bolj zdrava za nošenje, saj bo preprečila marsikatero okužbo intimnih predelov. Bombaž poleti absorbira znoj, da se izognemo neprijetnim vonjavam, pozimi pa ščiti kožo pred mrazom. Bombažno spodnje perilo ne povzroča drgnjenja in izpuščajev. Za vsakodnevno nošenje je zato bolj prijeten raztegljiv bombaž.

Vse bolj je v uporabi tudi spodnje perilo iz modala. To je naravni material oziroma vrsta viskoze, imenujejo ga tudi umetna svila. Izdelan je iz celuloze bukovega lesa, je zelo lahek in zračen ter dobro vpija znoj. Po lastnostih je zelo blizu lastnosti bombaža. Njegova glavna prednost je v lahkotnosti, zaradi česar je primeren za vse vrste priložnosti, od vsakodnevnega nošenja do intenzivnih športnih aktivnosti. Tako kot bombaž tudi ta koži omogoča dihanje. Za razliko od bombaža pa enostavno odvaja vlago, zato se izredno hitro suši.

Moderno spodnje perilo običajno vsebuje tudi nekaj elastana, da se perilo lepo prilagaja oblinam telesa, in elastičen pas, ki omogoča, da nam spodnjice ne drsijo. Vedno izberimo čvrsto in debelejšo elastiko, ki nudi večje udobje ter zagotavlja, da spodnje perilo ostane na svojem mestu.

Dedoles | Foto:

Vse ženske se želimo počutiti udobno in privlačno v svojem spodnjem perilu

Z novo cvetlično kolekcijo Dedoles 2021 bo vsaka ženska videti kot čudovita vila, obkrožena s čarobnostjo narave. Pet izvirnih cvetličnih motivov v zemeljskih barvah bo povsem osvojilo vsako srce. Pri ustvarjanju teh motivov in naravnih vzorcev so pri Dedolesu uporabili barve, kot so siva, umazano rožnata, bordo, rjava, rdeča, bež ali temno zelena, zato ima celotna kolekcija romantični pridih. Cvetlična kolekcija je omejena, zato preverite ponudbo in si priskrbite svoj kos udobnega romantičnega spodnjega perila.

Modrček bralette v obliki trikotnika z rahlo podloženimi košaricami in prilagodljivimi naramnicami bo v trenutku postal naš najljubši kos v omari. Mehek material iz organskega bombaža, modala in elastana zagotavlja vrhunsko udobje ter je prijeten ob stiku s kožo. Naramnice na hrbtu lahko zlahka prekrižamo, da dobimo športni videz oziroma modrček, ki se prilega oblačilom s posebnimi vratnimi izrezi. Je odlična izbira, če imamo raje preprost in priročen slog, vendar želimo hkrati poudariti svojo ženstvenost.

Modrčke bralette lahko dopolnimo z ujemajočimi se hlačkami z visokim pasom. Po meri oblikovan kroj optično podaljša noge in zaščiti spodnji del hrbta pred hladnim jesenskim vetrom. Tako modrček bralette kot tudi hlačke so na voljo v velikostih od XS do L. Svoje romantično spodnje perilo lahko uskladimo z udobnimi ujemajočimi nogavicami, ki bodo pri Dedoles na voljo v oktobru.

Dedoles | Foto:

Kako izbrati pravo velikost spodnjega perila?

Izbira optimalne velikosti spodnjega perila je ključna za maksimalno udobje čez dan. Zato bodimo iskrene s seboj, četudi je včasih izbira manjše številke mamljiva. A se bo premajhno spodnje perilo vrezalo v kožo in se bo hkrati videlo čez obleko, kar deluje izredno neprivlačno in tudi neudobno. Pretesno spodnje perilo ne vodi le do neprijetnih izboklin in grudic pod oblačili, ampak povzroča tudi draženje kože in bolečine pri nošenju. Na splošno velja, da je vsako spodnje perilo, ki pusti sledi na koži, pretesno. Enako neudobno je preveliko spodnje perilo, ki bo pod obleko delovalo neurejeno. Poleg tega pa ga bo treba ves čas popravljati, da bo ostalo na svojem mestu.

Pri nakupovanju prek spleta je pomembno, da poznamo svoje mere pasu in bokov, ko iščemo spodnjice. Ko poznamo svoje mere, jih primerjajmo s podatki v tabeli proizvajalca, da si zagotovimo kar najustreznejše prilagajanje. Enako je pri izbiri modrčka. Natančno si izmerimo svoje oprsje in mere primerjajmo s tistimi v tabeli velikosti. Pri tem imejmo še posebej v mislih, da nam napačna izbira ne bo nudila zadostne opore, zato si lahko naredimo več škode kot koristi.

Dedoles - priljubljena blagovna znamka

Dedoles je uspešno slovaško podjetje, ki trenutno deluje v 20 evropskih državah, vključno s Slovenijo. V ozadju znamke Dedoles je njen ustanovitelj Jaro Chrapko, ki je pred desetimi leti dobil idejo o spletni trgovini z majicami. Pozneje je ustvaril svojo lastno znamko z naborom izdelkov, ki se nenehno širi. V podjetju so pred kratkim dosegli lepo okroglo številko: milijon kupcev. Pred dvema letoma so predstavili tudi svojo prvo kolekcijo spodnjega perila.

Pri nakupu izdelkov Dedolesovih se lahko v zadnjem koraku odločite, da znesek nakupa zaokrožite. Ves denar do zadnjega centa namreč namenjajo projektom, s katerimi podpirajo sajenje dreves, varstvo okolja in socialno prikrajšane ljudi. Z Dedolesovim "drobižem" ste do zdaj pripomogli k zasaditvi 80 tisoč dreves, podprli Unicef v boju proti podhranjenosti otrok in Svetovno zdravstveno organizacijo v boju proti pandemiji bolezni covid-19. A želijo si storiti še veliko več.

 

Ne spreglejte