Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 5. 2014,
11.10

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Cannes dekolte luksuz Jessica Chastain Jennifer Lawrence Eva Longoria Hilary Swank Adriana Lima Julianne Moore

Torek, 20. 5. 2014, 11.10

2 leti, 2 meseca

Canski modni blišč in nagajivi veter (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Filmski festival v Cannesu je poln prestiža, zato se filmski zvezdniki po rdeči preprogi sprehodijo v svojih najboljših in najvpadljivejših oblekah.

Zahvaljujoč filmu The Homesman, ki ga je predstavljala v Cannesu, smo po dolgem času na rdeči preprogi videli tudi z dvema oskarjema nagrajeno Hilary Swank. Punčka za milijon dolarjev je na francoski rivieri pokazala svoj najbolj glamurozen videz. V beli obleki znamke Atelier Versace je poudarila svojo popolno postavo in lepo oblikovane roke. Lase je kot hollywoodska diva stare šole počesala na stran, svoj stajling pa nadgradila s srebrnimi sandali, pisemsko torbico in diamantnim nakitom.

Adriana Lima mogoče res noče govoriti o seksu, a zelo rada se seksi obleče.

Ponovno samska manekenka je na rdeči preprogi zasijala in svojemu nekdanjemu možu pokazala, da se tudi brez njega dobro znajde. V obleki kožne barve znamke Alexandre Vauthier je obračala moške in ženske glave. Poleg je nosila sandale Guiseppe Zanotti z visoko peto in preprost nakit.

Da je Jennifer Lawrence zaljubljena v Dior ter da sta ena od najbolj znanih modnih znamk in ameriška filmska zvezda neločljivo povezani, ni nobena skrivnost. A mlada Jennifer je tokrat v Cannesu malce pretiravala. 23-letna talentirana in z oskarjem nagrajena igralka je v enem dnevu zamenjala kar štiri Diorjeva oblačila.

Res je, da je bila mlada dama v vseh štirih oblačilih videti čudovita, moti nas samo to, da je nosila podaljške.

Rdečelaska Jessica Chastain je dama, ki se zna sprehoditi po rdeči preprogi, tudi če piha neznosen veter. V vijoličasti frfotajoči obleki Elie Saab je tudi s pomočjo vetra ameriška filmska igralka pokazala svoj šarm in eleganco. 37-letna Jessica na Azurni obali promovira film The Disappearance Of Eleanor Rigby.

Jessica, ki bo kmalu na filmskih platnih upodobila Marilyn Monroe, je nekaj svoje živahnosti s pomočjo navihanega vetra pokazala tudi na rdeči progi.

Eva Longoria je stara znamka Cannesa. 39-letna ameriška igralka je tokrat privabljala poglede s kožno obleko, katere posebnost ni bila barva, ampak zelo globok dekolte, ki je pokazal veliko Evine kože.

Eva je zelo odpeto obleko nosila brez modrčka, verjetno pa jo je kje prilepila na telo, da ji močan veter ni pokvaril načrtov. Za sprehod po mestu si je razočarana gospodinja oblekla malce bolj zaprt, a vseeno zelo tesen moder hlačni kostim.

53-letna Julianne Moore je odlična igralka, ki zna nositi modna oblačila. Za promocijo filma Maps to the Stars se je odločila za obleko znamke Chanel, s katero bi se lahko priključila zabavi pri Velikem Gatsbyju.

K zelo glamurozni obleki je dodala močan mejkap okoli oči in vpadljive uhane Chopard.

Ne spreglejte