Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 3. 2017,
14.05

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

C Automobil Import

Natisni članek

C3 Citroën advertorial

Petek, 10. 3. 2017, 14.05

2 meseca, 2 tedna

Edinstven, kot si ti

Bi se odpeljali na šoping z novim C3?

C Automobil Import

Novi Citroën C3 bo kmalu postal vaš najljubši urbani sopotnik. Z njim boste blesteli po mestnih ulicah in na malo daljših poteh, ki vas bodo popeljale v širno raziskovanje sveta. V prihodnjih tednih pa bo nekomu izmed vas omogočil popolno modno razvajanje: s prefinjeno vožnjo in neverjetnim šopingom v trgovini Sportina v vrednosti 200 evrov.

C3 | Foto:

Ne gre za scenarij za hollywoodski film, ampak za resnično priložnost, ki je nikakor ne smete izpustiti iz rok. Novi CitroënC3 vam bo pričaral dan, o katerem ste že dolgo sanjali.

Novi Citroën C3 je vedno v koraku z zadnjimi modnimi smernicami

C3 | Foto: Novi CitroënC3 je tako edinstven, da boste težko našli njemu podobnega. Je moderen, živahen, vsestranski in zanesljiv prijatelj, s katerim boste zelo radi preživeli čim več časa. Je dinamičen in iznajdljiv, uživa v urbani vožnji, najraje vas bo spremljal po vsakodnevnih opravilih, zelo zadovoljen pa bo tudi, ko vas bo lahko skupaj z vašimi prijatelji odpeljal na sproščeno vožnjo v neznano.

Je pravi modni guru, zato se bo zlahka zlil z vašim osebnim slogom. Še več, vašemu okusu se bo prilagodil že od samega začetka, saj se bo prelevil v tisto, kar boste želeli.

Da, novi Citroën C3 ne pozna stilskih omejitev, saj ga lahko sestavite čisto po svojem okusu. Lahko ga pobarvate v kar dve različni barvi – streho v eno barvo, karoserijo pa v drugo. Na voljo imate kar devet barv za karoserijo in tri barve za streho.

C3 | Foto:

Tako kot pri vsakem modnem stajlingu so tudi pri novem Citroënu C3 pomembni detajli: s funkcionalnimi in modnimi Airbumpi®, barvitimi majhnimi zunanjimi vložki in dovršenimi dizajnerskimi detajli notranjosti. Vaš novi Citroën C3 bi se lahko z lahkoto zapeljal tudi po katerikoli prestižni modni brvi.

Sestavite si svoj novi Citroën C3 in sodelujte v nagradi za nepozaben šoping

Novi Citroën C3 se vedno znajde tam, kjer je govora o zadnjih modnih trendih, in ravno zato je pravi sopotnik za nepozaben šoping. Priložnost je edinstvena, tako kot on, in je nikakor ne smete izpustiti z rok. V nagradni igri lahko sodelujete v treh preprostih korakih:

#1 V konfiguratorju sestavite svoj sanjski Citroën C3 – dovolite, da vas vodi prefinjen okus za modni slog.

#2 V spodnjem obrazcu izpolnite osebne podatke.

#3 Pripnite fotografijo svojega novega Citroëna C3.

Preverite, kako sodelovati v nagradni igri:

 

Zakaj je novi Citroën C3 vedno v središču pozornosti

Že na prvi pogled osupne s prefinjeno zunanjostjo, ki se ponaša s tako posebnostjo, ki je nikakor ne morete spregledati. Dvonivojski sprednji del nakazuje čisto novo identiteto Citroëna: kromana dvojna puščica, ki izpostavi širino in oblikovno prepoznavne luči LED z vrhunsko tehnologijo.

 

Bočni profil vas bo sprva nekoliko zavedel, saj so Citroënovi oblikovalci navdih našli tudi pri terenskih vozilih s kolesi velikega premera, podaljški blatnikov in spodnjimi deli karoserije. Prava posebnost so tudi Citroënove zaščite AIRBUMP®, ki jih lahko izberete po lastni želji, tudi s posebnim barvnim dodatkom.

Posebna modna identiteta novega Citroëna C3 se izraža tudi prek stebrička vetrobranskega stekla črne barve in strehe, ki je na voljo v različnih barvah in simbolizira osebnost znamke.

Zadek avtomobila je pravi poklon avtomobilskemu dizajnu, zahvaljujoč tehnološko dovršenim in prepoznavnim lučem s 3D-učinkom, ki dajejo novemu vozilu Citroën C3 edinstveno identiteto. To dopolnjuje logotip dvojne puščice v svetleči črni. Pika na i sodobnemu videzu pa so detajli iz kroma.

c3 | Foto: Naj vas majhnost ne zavede

Novi Citroën C3 ima vse atribute največjih! Je tehnološko dovršen, stilsko neponovljiv in tako prostoren, da boste z njim lahko doživeli vse sanjske pustolovščine, za katere do zdaj niste izbrali dovolj poguma.

Prostorna notranjost kabine in prtljažnika bosta zagotovilo za pravo mestno in dopustniško razvajanje. Nikoli vam ne bo zmanjkalo prostora za nakupovalne vrečke, pripomočke za šport ali kovčke za na pot.

 

Varnost na vsakem ovinku

Njegove prednosti pa so tudi tehnološke. To je avtomobil, ki se bo zlahka prilagajal vašemu hitremu življenjskemu tempu in bo z zanesljivo natančnostjo poskrbel, da boste vedno prišli pravočasno na cilj. Hitro vijuganje po ozkih mestnih cestah in dinamično prilagajanje razmeram na cesti sta le dve od njegovih naprednih rešitev.

C3 | Foto: Novi Citroën C3 bo vaš najboljši pomočnik pri mesti vožnji

Visoka varnostna tehnologija vam bo pomagala pri najpomembnejši trenutkih mestne vožnje:

Sistem za pomoč pri speljevanju v klanec poenostavi speljevanje vozila na vzpetini.

Z vzvratno kamero bo vsako bočno parkiranje tudi v najbolj "nemogočih" razmerah neverjetno lahkotno.

Prostoročni vstop in zagon vozila vam omogoča, da svoje vozilo zaklenete/odklenete in ga zaženete, ne da bi ključ vzeli iz žepa. Vozilo se odpre takoj, ko zazna prisotnost roke ob kljuki sprednjih vrat ali prtljažnika.

Sistem za nadzor mrtvega kota s prikazom simbola v zunanjih ogledalih opozarja na prisotnost vozila v mrtvem kotu.

Odčitavanje prometnih znakov in priporočilo o omejitvi hitrosti: vaš novi malček bo namesto vas spremljal omejitve hitrosti in vas opozoril na spremembe.


Zapeljite svojo zmagovalno barvno kombinacijo

Nagradna igra je končana. Štiri finaliste, ki se bodo potegovali za šoping v Sportnini v vrednosti 200 evrov, bomo objavili v kratkem.

 

C3 | Foto:

 

Ne spreglejte