Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 5. 2021,
10.53

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,31

7

Natisni članek

seksi rdeča preproga oblačenje Ellen DeGeneres Anne Heche

Ponedeljek, 3. 5. 2021, 10.53

2 leti, 11 mesecev

Igralka o svoji slavni bivši punci: Ellen ni hotela, da se oblačim seksi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,31

7

Anne Heche, Ellen DeGeneres | Anne je bila po končani zvezi z Ellen v razmerjih z moškimi. | Foto Reuters

Anne je bila po končani zvezi z Ellen v razmerjih z moškimi.

Foto: Reuters

Igralka Anne Heche je na družbenem omrežju razkrila, da njeno nekdanje dekle Ellen DeGeneres ni hotelo, da se oblači seksi.

Anne Heche se je pred kratkim pridružila priljubljenemu družbenemu omrežju TikTok, kjer je svoje sledilce v tednu po podelitvi oskarjev presenetila z zanimivim videom, v katerem je ocenjevala svoje pretekle oprave na rdeči preprogi.

Čeprav je dejala, da ne obžaluje pretekle modne izbire, pa je opravo, ki jo je nosila leta 1998 na podelitev zlatih globusov, ko je bila v zvezi s slavno TV-voditeljico Ellen DeGeneres, označila za polom. 

"Zakaj sem videti kot hipi? Ker Ellen ni hotela, da se oblačim seksi. Adijo, ne," je dodala ob njuni skupni fotografiji s preproge ter svojo takratno opravo na lestvici od nič do deset ovrednotila z nič in dodala še obrnjen palec navzdol.

Poglejte si njen video:

Razmerja z Ellen se je držala stigma, ki je škodovala njeni karieri

Sicer pa to ni bilo prvič, da je Anne javno razkrila, da razmerje z Ellen ni dobro delovala nanjo. Oktobra lani je dejala, da je njuna triletna zveza negativno vplivala na njeno kariero. "Najinega razmerja se je prijela stigma, ki je bila tako slaba, da sem izgubila delo pri večmilijonskem filmskem projektu, in tudi nadaljnjih deset let zaradi tega nisem sodelovala z nobenim studiem."

Anne in Ellen sta bili par od leta 1997 do leta 2000. | Foto: Reuters Anne in Ellen sta bili par od leta 1997 do leta 2000. Foto: Reuters

Ob tem se je spomnila dogodka iz leta 1997, ko jo je hotela Ellen kot svojo spremljevalko vzeti na premiero filma Vulkan, a so ji zagrozili, da bo izgubila pogodbo s Foxom, če bo to storila. Ellen ji je predlagala, naj jih posluša, Anne pa ni hotela. Šli sta na premiero, a so ju še pred koncem filma varnostniki pospremili ven in dejali, da nista dobrodošli na zabavi po premieri. "Bali so se, da me bodo fotografirali z žensko. Bilo je neverjetno," je dodala 51-letna zvezdnica.

Anne je Ellen zapustila leta 2000, ko je začela zvezo s snemalcem in igralcem Colemanom Laffoonom. Kasneje je bila v zvezi z Jamesom Tupperjem, s katerim se je razšla leta 2018.

Ellen DeGeneres
Trendi Se čuti krivo? Ellen DeGeneres zaposlene zdaj zasipava z dodatki.
Ellen DeGeneres
Trendi "Delo pri Ellen DeGeneres je bilo kot v filmu Hudičevka v Pradi"
Ne spreglejte