SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

"30 dni sem preizkušala kremo proti gubicam Lux-Factor"

Oglasno sporočilo

V poplavi kozmetičnih izdelkov in blagovnih znamk je težko izbrati kozmetiko, ki zares ustreza vašemu tipu kože, dejansko deluje, poleg tega pa ne vsebuje nevarnih in škodljivih snovi.

ženske prijateljice | Foto:

Z veseljem naznanjamo, da se je gubic vendarle mogoče znebiti zahvaljujoč naravni kozmetiki Lux-Factor in njihovi izredno učinkoviti kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s stoodstotno naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh hidrira od znotraj navzven. Čudežna kremica, ki z rezultati postreže že po dveh tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Preberite še nekaj izjav udeleženk preizkušanja Lux-Factor, ki so 30 dni brezplačno preizkušale kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron:

Lux Factor | Foto: Petra Mesarič, 42 let

"Ko imaš enkrat več kot 40 let, preizkušaš razne kreme, dokler ne dobiš v roke kreme Lux-Factor. Polna upanja jo začnem uporabljati in čakam na rezultate. Po 14 dneh uspeh? Moram reči, da so bile spremembe opazne že prej. Gladka koža od jutranjega nanosa do večernega spiranja. Gubic je opazno manj, skoraj sem že brez, a teh nekaj naj ostane. Ne moreš vsega skriti, sicer pa, zakaj bi. Resnično sem presenečena, da sem končno našla tisto pravo kremo, h kateri se bom vračala in jo uporabljala še naprej."

 

Lux Factor | Foto: Slavka Kafol, 45 let

"Kremo uporabljam že pet tednov, zvečer ji 'pomagam' s hidratantno kremo, zjutraj pa jo uporabljam samostojno. Koža je mehka in napeta, gubice pa manj izrazite. Zavedam se, da moja koža ni več stara 20, da so gubice sestavni del staranja in zorenja kože, zato tudi nisem pričakovala popolne 'preobrazbe', sem pa vesela za to izkušnjo. Opazila sem, da se koža po uporabi kreme napne, še najopazneje na čelu."

 

Lux Factor | Foto: Natalija Davčevska, 27 let

"Krema se mi zdi super, po enem mesecu nanosa je koža bistveno lepša, se ne masti, tudi dermatitisa nimam več, odkar jo uporabljam. Res lahkoten občutek, všeč pa mi je tudi to, da se takoj vpije in nima mastnega sijaja. Super zadeva, vredna nakupa!"

 

 

Želite še sami preizkusiti trenutno najučinkovitejšo kremo proti gubicam na našem tržišču, ki tudi NI testirana na živalih?

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na Lux-Factor.com ali na telefonski številki 01 777 41 07!

delitve: 14
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin