SiolNET. Trendi Kulinarika
4,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sedem let po Štajerski KFC tudi v Ljubljani

4,37

termometer

KFC | Po poročanju Dnevnika nameravajo novi lastniki v prihodnjih letih po Sloveniji odpreti 15 restavracij KFC.  | Foto: Shutterstock
Po poročanju Dnevnika nameravajo novi lastniki v prihodnjih letih po Sloveniji odpreti 15 restavracij KFC.  Foto: Shutterstock

Decembra se v Ljubljani odpirajo tri restavracije s hitro prehrano KFC, ki ponuja ocvrtega piščanca v različnih oblikah, poroča časopis Dnevnik.

Med neuradno potrjenimi lokacijami so novi Kolosej, Supernova Rudnik in stavba nekdanjega McDonald'sa na Čopovi ulici. Restavracija v središču prestolnice naj bi bila med najsodobnejšimi v Evropi, saj bo imela tudi poseben igralniški center.

KFC v Sloveniji že imamo

V Sloveniji tovrstno restavracijo s hitro prehrano sicer že imamo. Pred sedmimi leti so jo odprli v Spodnjem Dobrenju pri Mariboru, kjer bo v prihodnjem tednu potekalo usposabljanje delavcev za delo v novih ljubljanskih restavracijah.

Po poročanju Dnevnika nameravajo novi lastniki v prihodnjih letih po Sloveniji odpreti 15 restavracij KFC. 

KFC Trendi Ali KFC odpira restavracijo v Ljubljani? KFC Trendi KFC zaradi koronavirusa tudi v Sloveniji spreminja svoj slogan McDonalds Posel danes Se boste odpovedali McDonaldsu in Coca Coli za Ukrajino?
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin