Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 3. 2021,
13.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča BOLTON ADRIATIC D.O.O.

Natisni članek

Rio Mare Paté z lososom Rio Mare Paté Rio Mare velika noč advertorial kulinarika

Torek, 30. 3. 2021, 13.07

2 meseca, 1 teden

Ustvarjajmo z otroki: velikonočni prigrizek za igrivo popoldne

Vsebino omogoča BOLTON ADRIATIC D.O.O.

Cvetoče cvetlice, puhasti zajčki, barviti pirhi in omamni vonj potice so znak, da se bližajo velikonočni prazniki, ko se bo družina ponovno zbrala ob obloženi mizi ter uživala v kulinaričnih dobrotah in prijetnem prazničnem duhu. Da pa bo čas do prazničnega konca tedna hitreje minil, smo se obrnili na priljubljeno kulinarično blogerko Ano Žontar Kristanc, ki je predstavila preprosto idejo za kulinarično ustvarjanje, ob katerem se bo odlično zabavala vsa družina.

Navihani velikonočni zajčki iz jajčk

Ana pogosto ustvarja s svojima malima navihančkoma, zato se je tokrat domislila okusnega in preprostega recepta za pravo malo kulinarično delavnico. V duhu velike noči je navdih poiskala v pirhih, ki jim je nadela novo podobo, in skupaj s sinovoma ustvarila prikupne velikonočne zajčke iz kuhanih jajc. V glavni vlogi so tokrat vsestranski namazi Rio Mare Paté, ki vsebujejo kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez konzervansov. Za nadev je tokrat izbrala tunin namaz s ketchupom, a nam je prišepnila, da sta odlična izbira tudi tunina namaza z lososom ali na soncu sušenim paradižnikom. Namazi Rio Mare Paté z nezamenljivim nežnim okusom obogatijo vsako jed in navdušijo tako zahtevne gurmane kot otroke.

Bolton Adriatic | Foto:

Priročni namazi tudi za otroško malico

Ti okusni namazi so na voljo v vsem dobro znani praktični tubi, ki je odlična tudi za najmlajše, saj si lahko preprosto malico pripravijo kar sami, izbirate pa lahko med slastnimi okusi, kot so losos, tunina in na soncu sušeni paradižniki ter drugi. Letošnja novost so namazi Rio Mare Paté v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko ponovno zaprete. Paté z limoninim sokom vas bo s prijetno svežino popeljal v poletne dni, ljubitelje mediteranskih okusov pa bo navdušil Paté z olivami. Izjemno okusen je tudi Paté s papriko, na katerega prisegajo vsi ljubitelji zelenjave.

Velikonočni zajčki iz kuhanih jajc vam ne bodo vzeli veliko časa, saj je priprava hitra in tako popolna tudi za najmlajše. Za dva velikonočna zajčka boste potrebovali:

  • 2 polni čajni žlički poljubnega namaza Rio Mare Paté,
  • 3 trdo kuhana jajca,
  • 2 majhna trikotnika, izrezana iz korenja – za nosek,
  • 4 črne popre v zrnu – za oči,
  • 12 vejic rožmarina – za brčice.

Postopek najdete na Aninem blogu, kjer je na voljo še več okusnih receptov z izdelki Rio Mare. Za slastne novosti pokukajte tudi na spletni strani www.riomare.si in https://www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija/.

Želimo vam ustvarjalne in prijetne velikonočne praznike.

Fotogalerija
1 / 4
Rio Mare Pate
Trendi Kulinarično presenečenje, ki bo zagotovo razveselilo vsako mamo
Ne spreglejte