SiolNET. Trendi Kulinarika
2,93

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Stejke v ljubljanski Čompi uvrstili med najboljše v Evropi

2,93

termometer

Ocena gostilne: Čompa
Foto: Miha First

Meso, ki ga na žaru obračajo v legendarni gostilni na Trubarjevi ulici v Ljubljani, je mednarodni popotniški portal uvrstil med 50 najboljših stejkov v Evropi.

Potem ko so na popotniškem portalu Big 7 Travel opazili kranjski Projekt Burger in jih uvrstili med najboljše burgerje v Evropi, je Slovenija dobila predstavnika tudi v njihovem izboru najboljših stejkov.

V izbor 50 najboljših stejkov v Evropi so namreč uvrstili zorjene mesnine z žara, ki jih strežejo v Čompi, ljubljanski instituciji za zaprisežene mesojedce.

Tipičen prizor s Trubarjeve ulice v Ljubljani - tabla pred kronično razprodano Čompo Tipičen prizor s Trubarjeve ulice v Ljubljani - tabla pred kronično razprodano Čompo Foto: Miha First

"Restavracija, kjer je strežba vrhunska, jedilnik pa poln čudovitih jedi," so o Čompi zapisali pri Big 7 Travel, "mi vam svetujemo, da poskusite spregledati druge glavne jedi in vso svojo pozornost posvetite njihovim stejkom, ki so odlično pečeni in se kar topijo v ustih."

Ocena gostilne: Čompa Foto: Miha First

Resnici na ljubo je ta nasvet nekoliko površen. Če vam bo uspelo dobiti mizo v tem kronično razprodanem lokalu na Trubarjevi, nikar ne spreglejte ničesar, kar tisti dan ponujajo. V nasprotju s turističnimi pastmi po Ljubljani je jedilni list v Čompi ortodoksno kratek, poskusiti pa je vredno celoten scenosled.

Ocena gostilne: Čompa Trendi Okrepčevalnica Čompa: najbolj razprodana ljubljanska gostilna

Komentarji

6

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • marsal / 27.05.2019. ob 15:31 +1 0

  Steak je iz domovine , le da je dobro uležan , pravzaprav ga namaka 14 dni v jedilnem olju !

  +1 0
 • Kritik / 27.05.2019. ob 09:57 +2 - 1

  MISMAS101 - Morda Robi dobi meso iz Poljske :)

  +2 - 1
 • mismas101 / 27.05.2019. ob 17:41 0 - 1

  MARSAL in KRITIK, če nimata pojma in zgolj ugibata, ne trosita neumnosti, pojdita v Čompo in vprašajta Robija in rad vama bo zaupal! Mimogrede, MARSAL res nimaš nič pojma o mesu, kako le to zori. To ti povem jaz ali pa ti to z veseljem lahko pove Robi in tudi razloži, na kakšen način on to dela ...... in to brezplačno. Človeku res dvigne tlak pisanje neukih in prepotentnih, v bistvu tako ubogih.

  0 - 1
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin