SiolNET. Trendi Kulinarika
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Škotski sendvič, ki je še hujši od hrvaškega hamburgerja

3

termometer

 | Foto:
Po nedavnem razburjenju, ki ga je na Hrvaškem povzročil neugledni hamburger s Plitvic, se je podoben škandal pripetil še na Škotskem.

Splet je preplavila fotografija sendviča, ob katerem je hrvaški hamburger videti kot prava mojstrovina. Na forumih Reddit jo je objavil razočarani potnik, ki je v gostinskem lokalu EAT na letališču v Edinburgu kupil sendvič s slanino in jajci. Zanj je odštel 3,2 funta oziroma štiri evre in pol, ko ga je odvil, pa ga je čakalo neprijetno presenečenje – slanine in jajca je bilo v njem le za vzorec.

Grozna postrežba in še bolj grozen sendvič "Nisem zahteval povračila denarja, ker sem sklepal, da toliko zaračunajo preprosto zato, ker je na letališču," je anonimni avtor z vzdevkom spambox zapisal ob fotografiji. "Najhuje je bilo to, da so mi rekli, naj se usedem in mi ga bodo prinesli. Edina prosta miza je bila prosta, ker je bila videti, kot da je niso očistili že več tednov. Po 15 minutah sem se moral vrniti in vprašati, kje se je izgubil moj sendvič – pozabili so nanj. Ne glede na to, kako jezen sem bil zaradi grozne postrežbe, pa sem umrl od smeha, ko sem odprl sendvič, ker, no, poglejte ga. Tako grozen je, da je smešen."

Na letališču se opravičujejo Tiskovni predstavnik edinburškega letališča se je na zapis že odzval. "Z objekti, ki nudijo hrano in pijačo, tesno sodelujemo, da bi kupcem zagotovili najboljši izbor in storitve. Žal smo v tem primeru padli pod začrtane standarde, zato se tej stranki opravičujemo. To zagotovo ni storitev, ki bi si jo želeli za svoje uporabnike, zato se bomo gostinskemu lokalu pritožili," je dejal za škotski časopis The Scotsman. Iz omenjenega lokala EAT oziroma verige, del katere je, se na fotografijo še niso odzvali.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin