SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča Incom d.o.o.
 • Messenger
 • Messenger

S sladoledom LEONE do novega avtomobila #nagradna igra

Vsebino omogoča Incom d.o.o.

Slovenski sladoledi, ki prihajajo iz Ajdovščine, so osvojili Slovenijo. Premium in inovativni sladoledi Leone so zdaj na voljo tudi v družinskem pakiranju. V novih družinskih banjicah bo prav vsak družinski član našel svoj okus. A sladoledi Leone vam to poletje lahko prinesejo tudi nov avtomobil, družinski vikend paket v termah, električni skiro ter druge privlačne nagrade, za katere se lahko potegujete s sodelovanjem v nagradni igri.

Nagradna igra Zmaži nove sladolede Leone

leone | Foto:

Izberite svoj najljubši okus sladoleda Leone in sodelujete v nagradni igri, s čimer se boste uvrstili v žreb za Volkswagen Golf ali katero drugo privlačno nagrado:

Glavna nagrada:

1x Volkswagen Golf

Mesečne nagrade:

5x družinski vikend paket v termah Olimia,

5x električni skiro Trevi Velociptor PLUS ES100W

Tedenske nagrade:

20x paket sladoledov Leone ter 6 žlic Leone

V nagradni igri lahko sodelujete tukaj.

Nagradna igra bo potekala vse do 31. avgusta 2022. Sodelovanje je zelo preprosto, saj lahko sodelujete kar na tri različne načine. Izberite tistega, ki je vam najljubši:  

 • na podlagi SMS-sporočila z unikatno kodo, ki jo najdete na pokrovu pakiranja sladoleda Leone (sladoled lešnik, čokolada, arašid; sladoled z okusom kremne rezine; sladoled gozdni sadeži, čokolada in vanilja),
 • na podlagi spletne prijave z unikatno kodo s pokrova sladoleda Leone ali
 • s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom Nova sladoledna družina.

Podrobnejša navodila za sodelovanje v nagradni igri ter pravila in pogoje za sodelovanje, si lahko preberete tukaj.

Sodelujte v nagradni igri Zmaži nove sladolede Leone in se potegujte za Volkswagen Golf.

Družinski sladoledi za vsak okus

Ni ga junaka, ki si v vročih poletnih dneh ne bi zaželel okusnega sladoleda. Še lepše pa je, če veste, da je sladoled, ki ste si ga privoščili, narejen iz slovenske smetane. Pri Leone zdaj ponujajo tri nove okuse, ki so na voljo v družinskih banjicah. Združujejo varno klasiko s ščepcem razburljivega, nepričakovanega in drznega, zaradi česar bodo poskrbeli za vsak okus:

 • sladoled lešnik, čokolada, arašid,
 • sladoled z okusom kremne rezine ter
 • sladoled gozdni sadeži, čokolada in vanilja.

leone | Foto:

Sodelujte v nagradni igri Zmaži nove Leone sladolede in se potegujte za Volkswagen Golf.

Banjico uporabite za #novnamen

Ni se treba bati, da sladoleda Leone ne bi zmanjkalo hitro, banjica bo prazna še prehitro. A kaj storiti z embalažo po tem, ko sladoleda ni več? Ločevanje odpadkov je že dolgo z nami, a vse bolj v ospredje prihaja želja po ustvarjanju manj odpadkov, čemur sledijo tudi sladoledi Leone.

Banjice sladoledov Leone so v 90 odstotkih narejene iz BIO plastike. Nosijo mednarodni certifikat, s katerim so del globalno veljavnega sistema trajnosti. Sistem certificiranja trajnosti zajema:

 • kmetijske in gozdarske biomase,
 • materiale, ki krožijo, in materiale na biološki osnovi,
 • obnovljive vire energije.

Z nakupom banjice Leone sladoleda tako prispevate k zmanjševanju tvega škodljivih procesov ter skrbite za manjši okolijski odtis. Pole tega, pa lahko banjico, po tem ko v njej ne bo več sladoleda, preoblikujete in stilizirate po svojem okusu ter uporabite za nov namen. Banjico fotografirajte in objavite z oznako #novnamen. Za vsako objavo bodo pri Leone namenili 1 euro v namene, ki bodo pomagali pri izboljšanju skrbi za okolje.  

Ne pozabite tudi sodelovati v nagradni igri. Morda pa boste prav vi srečni nagrajenec, ki bo prejel eno izmed privlačnih nagrad za celotno družino. V nagradni igri lahko sodelujte tukaj.

Kako postreči sladoled Leone?

Sladoledi v banjicah vam puščajo odprte roke glede izbire načina postrežbe. Sladoledi izjemnega okusa, kot so sladoledi Leone, so zelo okusni že, če jih postrežemo le kot navadne kepice v lončku, brez posebnih dodatkov. Seveda pa je sladoled najbolje postreči na način, ki vam najbolj ustreza. Predstavljamo nekaj inovativnih predlogov.

leone | Foto:

Naredite okuse sladoledne sendviče. Se sprašujete, kako? Uporabite svoje najljubše piškote in med dve plasti piškotov namažite debelo plast sladoleda Leone. Postrezite sladoled ob vafljih, palačinkah ali celo opečenih kruhkih, ki bodo s svojo toploto počasi topili sladoled na krožniku.

Postrezite sladoled Leone s sadno kupo. Kdo se ne spomni legendarnega banana splita? Morda pa uporabite vroče višnje, ki se vedno dobro podajo k sladoledu. Otrokom postrezite sladoled tako, kot ste ga najraje jedli, ko ste bili sami otroci. Sladoled Leone je kot nalašč za obujanje nostalgije. Ustvarite nove spomine na lepe družinske trenutke ob banjici okusnega sladoleda, ki bodo z vašimi otroki ostali še dolgo.

Sodelujte v nagradni igri Zmaži nove Leone sladolede in se potegujte za Volkswagen Golf.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin