Prvi prizori dokumentarca, v katerem Netflix odkriva Slovenijo

Napovednik za težko pričakovani dokumentarec o najzanimivejših kuharjih na svetu se začne s pogledom na smaragdno Sočo.

Kadri iz napovednika za Chef's Table, dokumentarec o največjih kuharskih talentih na svetu, med katere so uvrstili tudi Slovenko.
Kadri iz napovednika za Chef's Table, dokumentarec o največjih kuharskih talentih na svetu, med katere so uvrstili tudi Slovenko.

Dober mesec dni je še do premiere druge sezone Chef's Table, Netflixove dokumentarne serije o največjih kuharskih talentih sveta. Kot smo že poročali, je med šestimi izbranci, ki jih bodo predstavili, tudi slovenska mojstrica Ana Roš iz Hiše Franko v Kobaridu.

In prav Posočje ter Roševa nastopata v prvih kadrih napovednika za serijo, ki bo na Netflixu na ogled od 27. maja. "Ana je v samem vrhu evropskih kuharjev 21. stoletja," ob tem izjavil kulinarični pisec Alexander Lobrano, ki nastopa v epizodi o Roševi.

Vrhunska produkcija s pravljično estetiziranimi kadri že samo kot napovednik sproža navdušene odzive na spletu, po majski premieri pa bo Roševa, ki so jo v seriji postavili ob bok kuharskim zvezdnikom, kot so Brazilec Alex Atala, Američana Dominique Crenn in Grant Achatz, Mehičan Enrique Olvera in Indijec Gaggan Anand, zagotovo še utrdila svoje mesto kot glavna turistična ambasadorka Posočja, če ne kar Slovenije. O tem je prepričana tudi sama, saj nam je že marca zatrdila, da se bo "s tem filmom veliko spremenilo za vse Posočje".

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano