Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 5. 2024,
7.00

Osveženo pred

2 tedna, 2 dneva

Oglasno sporočilo

Natisni članek

malica noad Atlantic Droga Kolinska kulinarika otroci pašteta Kokošja prsa na žaru Argeta Junior Argeta PR članek

Ponedeljek, 20. 5. 2024, 7.00

2 tedna, 2 dneva

Nova Argeta Junior za male gurmane: Kokošja prsa na žaru

Oglasno sporočilo

Argeta Junior predstavlja Kokošja prsa na žaru. Skrbno izbrani kosi kokošjih prsi in naravne začimbe brez vsakršnih umetnih dodatkov tvorijo pravo gurmansko poslastico.

ARGETA_JUNIOR_GRILL_PR PHOTO | Foto: ATLANTIC DROGA KOLINSKA D.O.O. Foto: ATLANTIC DROGA KOLINSKA D.O.O.

Slovenci obožujemo mamljiv okus žara, brez katerega v lepih sončnih dneh ne mine skoraj nobeno družinsko kosilo ali srečanje. Že od otroških dni smo navajeni na bogate arome, ki zadišijo z žara, zato so pri Argeti pripravili pašteto, ki jo bodo oboževali najmlajši in zagotovo tudi tisti, ki so mladi le po srcu.

V procesu ustvarjanja paštete za naše male gurmane Argeta vsem izdelkom Junior posveča še posebno skrb, da jim zagotovijo visoko hranilno vrednost in bogato vsebnost beljakovin. Obenem pa skrbi, da sestavine obdržijo svoj popolni naravni okus, zaradi katerega se bodo mali ljubitelji dobrot z žara veselili zajtrka, večerje ali malice. In tudi tokrat ni nič drugače – najbolj naraven in prijeten okus pri nas je Argeta zapakirala v pašteto in tako ponovno premaknila meje v tej kategoriji.

Pri ustvarjanju hranljive paštete pa niso sodelovali le mojstri priprave receptur iz Argete, ampak tudi njeni najzahtevnejši kritiki – otroci, ki so ocenili nove okuse in od vseh najbolj oboževali prav okus kokošjih prsi na žaru.

ARGETA_JUNIOR_GRILL_PR PHOTO2 | Foto: ATLANTIC DROGA KOLINSKA D.O.O. Foto: ATLANTIC DROGA KOLINSKA D.O.O.

Prav nič presenetljivo ni, da so izbrali ta okus, saj je peka na žaru eden najstarejših načinov priprave hrane na svetu, ki jo obožujejo ljudje vseh starosti. Obstajajo podatki, ki kažejo, da so se prva prijateljstva ob žaru zanetila pred približno 30 tisoč leti in da je srednja Evropa zibelka priprave hrane na žaru. V znamenju imenitnih okusov, ki so jih oboževali že naši predniki, in skozi slovensko tradicijo je nastala popolnoma nova pašteta Argeta Junior Kokošja prsa na žaru.

Kokošja prsa na žaru so tako najnovejši okus po izboru malih gurmanov. In ta je namenjen prav njim. Vsak kos kruha bo brezskrben mali obrok, ki razveseli brbončice, otrokom pa zagotovi veliko energije za vse dogodivščine. Veselje nov okus prinaša tudi staršem, ki lahko svojim otrokom ponudijo hranljiv obrok brez umetnih dodatkov.

Argeta, ki presega vsa pričakovanja ter dviguje lestvico kakovosti in okusa na najvišjo raven, še naprej dokazuje svoje edinstvene prednosti z izvirno inovacijo. Ta že navdušuje najmlajše in najstarejše ljubitelje znamke, ki velja za mesno in ribjo pašteto številka 1 v Evropi.

Naročnik oglasnega sporočila je ATLANTIC DROGA KOLINSKA, D. O. O.

Ne spreglejte