Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 7. 2021,
7.24

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omoogča Atlantic Grupa d.d.

Natisni članek

Atlantic Grupa Boom Box malica kosilo zajtrk zdrava prehrana zdrava hrana advertorial

Sreda, 28. 7. 2021, 7.24

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: podarjamo slastno, a zdravo eksplozijo okusov

Vsebino omoogča Atlantic Grupa d.d.
BoomBox

Ste za slastno, a zdravo eksplozijo okusov? Ste za škatlo, polno hrustljavih in kremastih izdelkov brez dodanega sladkorja? Tukaj je Boom Box, ki vam lahko pomaga, da z majhnimi in čisto enostavnimi koraki skozi uravnoteženo prehrano zlahka najdete pot do zdravih sprememb, ki si jih morda že dolgo želite ter bodo izboljšale kakovost vašega življenja.

Boom Box granole, kaše, napitki in keksi imajo poln okus, čeprav nimajo čisto nič dodanega sladkorja. Pa tudi umetnih arom ne. Pokajo od dragocenih žitaric brez glutena, bogate so z vlakninami in primerne za vegane, saj stoodstotno temeljijo na rastlinskih sestavinah. Namen ustvarjalcev produkta je, da vam dokažejo, da je lahko tudi obrok brez dodanega sladkorja resnično okusen.

Z malo sreče jih lahko preizkusite in osvojite tudi vi. Odgovorite na nagradno vprašanje, sodelujte v žrebanju in se potegujte za pakete slastnih izdelkov Boom Box.

Boom Box | Foto: Drugačna zgodba o zdravi prehrani

Izdelki Boom Box so dokaz, da zdrava prehrana ni dolgočasna, da ni nujno draga in da za pripravo zdravega obroka ni treba imeti ogromno časa. Obstaja namreč zelo slastna in živahna alternativa. Boom Box ustvarja drugačno zgodbo o zdravi prehrani. Izdelki Boom Box predstavljajo svet noro okusnih kombinacij, ki vas bodo prepričale, da je za vaše prihodnje malice, zajtrke in večerje poskrbljeno.

Boom Box je bil ustvarjen z mislijo na to, da z majhnimi koraki z uravnoteženo prehrano začnemo uvajati spremembe, ki bodo izboljšale kakovost našega življenja. Izdelki Boom Box vam resda ne bodo dali supermoči, še zmeraj bo treba v službo z avtomobilom, se zbujati z budilko in se stuširati vsak dan. Bo pa vsakodnevna rutina (o)vseeno boljša!

Glavna zvezda? Oves!

Da bi ustvarili drugačno zgodbo z uravnoteženo prehrano, so ustvarjalci k sodelovanju povabili nutricioniste, ki so jim z veseljem posodili svoje znanje, da bi vam pomagali nadgraditi vsakdanji jedilnik. Nutricionisti so v Boom Box umestili glavno zvezdo – oves.

Boom Box NOVO | Foto: A zakaj je ravno oves glavna zvezda vseh izdelkov Bom Box? Odgovor je kratek in jedrnat. Ker je poln vlaknin, mineralov in beta glukana. Vklaplja se v vse diete in je blagodejen za prebavo. Da je oves res kralj, v potrditev kimajo številni – nutricionisti, športniki, vegani. Vsi, ki stavijo na zdravo prehrano, stavijo na oves. Ker oves nima glutena, ima pa vitamine, minerale, vlaknine in antioksidante, lahko postane odličen obrok kadarkoli v dnevu. Bolj ga poznate, raje ga imate.

Oves je dragocena žitarica brez glutena, ki je za razliko od svojih "glutenskih" sorodnikov – pšenice, ječmena in riža – primerna tudi za ljudi, ki jih pestijo prebavne težave ali pa imajo intolerance oziroma alergije na specifične prehranske sestavine.

Tisti, ki zvesto prisegajo na oves, imajo po raziskavah celo zmanjšano tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni. Kako čudovita motivacija, da že danes spremenite svoje prehranske navade in ovsu najdete zasluženo mesto na vašem jedilniku.

Oves pa se tudi dobro meša. Boom Box kombinacije potrjujejo, da ima oves lahko veliko prijateljev, nutricionisti pa predlagajo še kozarec pomarančnega soka ob naslednji ovseni malici, ker vitamin C potem pomaga pri absorpciji železa v ovsu.

Ko zdrava prehrana dobi barvo in okus!

Boom Box NOVO | Foto: Z izdelki Boom Box se vam ni treba odreči okusu, popolnoma spremeniti življenjskega sloga ali žrtvovati ogromno časa, da jeste zdravo.

Če želite narediti dobre spremembe, so dovolj tudi majhni in preprosti koraki. Ko postane Boom Box vaš vsakodnevni spremljevalec, dobi "zdravje" odličen okus in privlačen vonj.

Z nutricionisti so razvili točno to, kar potrebujete, na način, da v tem tudi uživate. V izdelke so vključili čisto vse, kar potrebujete, primerni so tako za odrasle kot otroke, najlepše pa je, da se med sabo odlično dopolnjujejo.

Za jutro, (p)opoldne in večer

Zdravi in srečni si želimo biti vsi, Boom Box pa je tu, da ti pri tem cilju pomaga tudi takrat, ko nimaš časa – torej vsak dan. Hitro pripravljeni, praktični in zdravi obroki vas lahko spremljajo povsod. Uslišani so vsi okusi!

Zjutraj, ko z eno roko polniš torbo in z drugo zajemaš žlico fine kremaste kaše; opoldne, ko ni časa za dolgo kosilo in postaviš na delovno mizo sladico slastne granole; popoldne, ko v avtu začutiš, da nujno potrebuješ nekaj sladkega in v hipu izprazniš vrečko – zdravih! – ovsenih piškotov, ali pa zvečer, ko potrebuješ kozarec kremastega napitka polnega okusa.

BoomBox | Foto: Ovsene kaše vas popeljejo v deželo, kjer so jutra počasna in kjer kave nikoli ne zmanjka. Vse, kar potrebujete, je velika žlica, ovseni napitek in prazna skleda.

Fine ovsene kaše razveseljujejo s kar štirimi različnimi okusi. Razvajajte se s kombinacijo banane, čokolade in lešnikov, jabolka in cimeta, gozdnih sadežev in mandljev ter jagod in chia semen. Ko pa se srečajo čokolada, banana in lešnik ter ovseni rastlinski napitek, dodanega sladkorja in dodanih umetnih arom sploh ne potrebujete. 

Boom Box ovsene kaše se odlično vklapljajo v vsak vaš urnik, saj je priprava popolnoma enostavna. Skupaj z ovsenimi napitki poskrbi za boombastičen uvod v dan in že zjutraj napolni baterije ali pa poskrbi za zdravo malico. Proizvajalci so imeli v mislih obe priložnosti: za uvod v dan so kašo zapakirali v veliko 300-gramsko pastelno embalažo, ki vas bo počakala v domači kuhinjski omarici, na delo ali potep pa lahko vzamete priročno 60-gramsko pakiranje, ki gre v katerikoli nahrbtnik ali torbo in zadostuje ravno za okusen obrok. Mmmm, kako je fino, ko zajemate življenje in kašo z veliko žlico!

BoomBox | Foto: Vedno je dober čas tudi za slastne ovsene napitke, ki so topli za pocrkljati in ohlajeni za osvežiti. Okusite pravo ovseno harmonijo in ustvarjajte slastne kombinacije tudi z drugimi Boom Box izdelki. V kavici, kaši, sladicah, z granolo ali pa čisto brez vsega v tvojem najljubšem kozarcu in tvoji najlepši skodelici. 

Ovseni napitki so narejeni na stoodstotno rastlinski osnovi. Ustvarjalci so krave pustili čisto pri miru in skrenili z mlečne ceste na prvo polico vašega hladilnika. Izberete lahko svoj najljubši okus – lešnike, mandlje, eksotični kokos ali ovseno klasiko z dodatkom kalcija – in se pripravite na ljubezen na prvi požirek.

BoomBox | Foto: Bi kdo piškote? Sladke, a brez dodanega sladkorja, polne vlaknin, a dovolj majhne za vsako torbico in žep.

Vas kdaj sredi dneva zagrabi neustavljiva lakota ali želja po sladkem? Spoznajte vašega novega zaveznika v obliki slastnih keksov, ki najdejo prostor v šolskih torbah, elegantnih torbicah in poslovnih kovčkih. Ovseni keksi preženejo volčjo lakoto in izpolnijo potrebe po zdravi in kakovostni malici tudi takrat, ko zanjo zares nimate časa. Ker so zapakirani v ne le priročne, ampak tudi lepe pastelne embalaže, bodo hoteli enega tudi vaši prijatelji – a prepričani smo, da ne bo ostalo le pri enem.

Pa okusi? Za prste obliznit! Keksi z brusnicami, kakavom, kokosom ali navadni ovseni keksi so polni vlaknin in narejeni za slasten užitek! Ko vam naslednjič "pade sladkor", sezite po njih in v trenutku ustavite željo po sladkem z grižljajčki brez dodanega sladkorja.

P. S.: Neprestano seganje v vrečko po repete je tukaj popolnoma upravičeno.

BoomBox | Foto: Spoznajte še totalno ovsene granole, ki obogatene z izbranimi dodatki poskrbijo za vnos pozitivne energije in popolno doživetje okusov. Granola se lahko na vašem jedilniku znajde tako za zajtrk kot kosilo ali večerjo: je odličen slasten prigrizek, ki ga lahko v svoji skledici uživate samostojno ali pa z dodatkom Boom Box napitkov. Vaše brbončice bodo vesele boombastičnih kombinacij: eksotičnega kokosa in svežih gozdnih sadežev, izbrane mešanice mandljev in čokolade ter oreščkov, kjer se bahajo lešniki, indijski oreščki, mandlji in ameriški pekani. Tudi granola je na voljo v dveh praktičnih pakiranjih za vse priložnosti – 300 g in 60 g.

Ni vam treba začeti jutri; Boom Box je tu že danes. Hitro, okusno in zdravo.
Ne spreglejte