Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
10. 6. 2019,
11.04

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Dana

Video: Matija Lepoša in Kristjan Kovač

Natisni članek

advertorial pijača nagradna igra Dana

Ponedeljek, 10. 6. 2019, 11.04

2 meseca, 2 tedna

Moj sopotnik na mojem novem potovanju

Vsebino omogoča Dana

Video: Matija Lepoša in Kristjan Kovač

par poletje dopust počitnice zajtrk

Vem, da lahko z zdravim načinom življenja podprem sposobnost telesa, da odstrani strupe iz organizma. Telo je tega sposobno samo od sebe, lahko pa mu pri tem malce pomagamo.

Oglejte si video:

Vem pa tudi, da proces razstrupljanja lahko dodatno pospešim z uživanjem s primernimi napitki. Menda z razstrupljanjem pride do boljšega počutja in več energije. Spremembe se seveda poznajo tudi na zunaj – žareč obraz, manj gubic in sijaj v očeh.

Vse te izjemne učinke mi obljubljajo zagovorniki rednega razstrupljanja telesa, ki imajo na zalogi tisoč receptov, kako se lotiti te "čistilne akcije."

Kako sem sploh ugotovila, da potrebujem malce pomoči pri razstrupljanju? Med znaki, ki kažejo na preobremenjenost telesa s škodljivimi snovmi, so nepojasnjena utrujenost, slabša prebava, razdražena koža, nagnjenost k okužbam, otečeni podočnjaki, napihnjenost in slabše mentalne funkcije.

Bližnjice ni, obstaja pa pomoč

ženska limonada | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Seveda sem se med brskanjem po nasvetih popolnoma izgubila in pristala na vsakodnevnem jutranjem ožemanju limone. Kljub resnemu načrtu, da bom disciplinirano vztrajala vsaj en mesec, me je že po nekaj dnevih minila začetna zagnanost in o učinkovitem razstrupljanju organizma sem lahko samo še sanjala.

Pijače za razstrupljanje nimajo moči čarobne palice, lahko pa so v kombinaciji s primerno hrano in drugimi metodami dober sopotnik na mojem novem potovanju do dobrega počutja.

plavanje bazen poletje
Trendi Našla sem pot do popolne osvežitve

Ker rada poiščem kakšno bližnjico do boljšega počutja, vseeno upam, da bom s pomočjo podobnih pijač lažje kos vsakodnevnim izzivom doma in v službi, kjer so moja vzdržljivost, kreativnost, iznajdljivost, učinkovitost, pa tudi potrpežljivost velikokrat na resni preizkušnji. Seveda si ne delam utvare, da sem nekaj posebnega. Podobne težave imamo vsi, v to nas je pripeljal sodobni hitri tempo življenja.

Ugodni učinki razstrupljanja

limona meta | Foto:

Ko se odločam, kaj naj vključim v svoj vsakodnevni jedilnik, me nagovarjajo naslednji ugodni učinki napitkov za razstrupljanje:

  • zmanjša utrujenost,
  • pospeši prebavo in preprečuje občasno zaprtje,
  • izboljša odpornost organizma,
  • odplakne strupene snovi iz telesa,
  • pomaga pri hujšanju,
  • izboljša splošno dobro počutje,
  • telo oskrbi s hranilnimi snovmi.

Ne glede na to, za kateri način razstrupljanja se bomo odločili, moramo imeti v mislih, da je vsak dan treba spiti vsaj liter in pol tekočine oziroma osem kozarcev. Najboljša je seveda čista voda, a jo lahko kdaj pa kdaj zamenjamo tudi za kaj bolj okusnega.

Tako bomo ob dobri hidraciji poskrbeli še za učinkovito razstrupljanje. Zakaj ne bi organizmu malce pomagali pri napornem delu, ko se mora znebiti škodljivih snovi v telesu? Tako sem med kopico napitkov, ki obljubljajo učinek razstrupljanja, našla takšnega, ki me je prepričal s svojo svežino in vabljivo nežno zeleno barvo. Kar vidim, kako opravi s strupi v telesu.

Idealna rešitev za razstrupljanje telesa

DANA VITAMIN sadna pijača | Foto: Ker je kopriva odlična v vlogi prečiščevanja telesa, sem se odločila to pomembno nalogo zaupati novi pijači z okusom mete in limone.

DANA VITAMIN – DETOX, limona, mint, C, E, B3 je nizkoenergijska negazirana brezalkoholna pijača z vitamini C, E in B3, ki ima vlogo pri sproščanju energije pri presnovi. Okus ji dajeta aromi limone in mete, svoj razstrupljevalni učinek pa izvleček koprive.

Pijača je osvežujoča in lahka ter vabljiva, nežno rumeno barve. Ko prijetno ohlajena steče v kozarec, se ne morem upreti njenemu dišečemu vonju.

Rada imam preproste stvari in DANA VITAMIN – DETOX se odlično poda moji novi odločitvi v življenju, da bom za svoje dobro počutje poskusila narediti več.

 

  • DANA VITAMIN – DETOX ne vsebuje umetnih sladil, kot je aspartam. Ne vsebuje umetnih barvil. Ne vsebuje konzervansov. Je nizkoenergijska. Vsebuje vitamine.

Kako si lahko še pomagamo pri razstrupljanju organizma?

DANA VITAMIN sadna pijača | Foto: Na voljo je veliko programov za razstrupljanje in receptov, ki jih izberemo glede na naše potrebe. Telo potrebuje približno sedem dni, da prečisti kri. V tem času si bo opomogel tudi naš prebavni sistem. V sedemdnevni program lahko vključimo uživanje več sadja, zelenjave in vlaknin.

Pesa, radič, artičoke, zelje, brokoli, borovnice in morske alge so odlična podpora razstrupljanju organizma, pomagamo si lahko tudi z regratom, koprivo, pegastim badljem in zelenim čajem. Pri tem omejimo vnos sladkorja in industrijsko predelane hrane.

Pri odstranjevanju toksinov iz organizma ima vlogo tudi vitamin C.

Nikakor pa ne smemo pozabiti na redno vadbo, pravilno dihanje, sproščujoče kopeli, knajpanje, savno, ščetkanje telesa in sproščanje v naravi.

Podarjamo darilni bon za pijače DANA

Srečni nagrajenci so:

Mateja Živič

Gordana Ivanić

Igor Jere

Andreja Kralj

Prejeli bodo darilni bon v vrednosti 20 evrov za nakup pijače Dana, unovčljiv v industrijski prodajalni Dana na Mirni.

 

Ne spreglejte