Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 7. 2018,
16.04

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,30

5

Natisni članek

Celje burger

Ponedeljek, 23. 7. 2018, 16.04

5 let, 9 mesecev

Padel nov rekord: v 11 minutah pojedel trikilogramski burger #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,30

5

burger | Foto Stari pisker

Foto: Stari pisker

Ameriški vloger Randal Santel, ki ima na družabnih omrežjih že več kot pol milijona sledilcev, je v Celju postavil nov rekord. V gostilni Stari pisker je trikilogramski hamburger pojedel v rekordnih 11:46 minutah. Pri tem je presegel stari rekord, ki je bil 12 minut. 

 

Video: Facebook

Trikilogramski burger, tako imenovani Fat Joe, sta poleg znanega vlogerja v izzivu poskušala pojesti tudi Američan Magic Mitch in Steek Rod Radim iz Češke.

Tovrstne podvige spremljajo vsi največji svetovni blogi, med drugimi tudi 9GAG, Food Blog Envy, Insider. Randalov dosedanji rekord za tri kilograme težak burger je 12 minut.

Od debelušnega fanta do nutricista

Randal Santel je neprekosljivi jedec v svetovnem merilu brez konkurence, za obisk Slovenije in celjskega Starega piskra pa se je odločil, ker so mu številni Slovenci in tujci iz vseh koncev sveta priporočali, da poskusi opraviti ta največji burger izziv.

Video:YouTube

Randal Santel je imel v svoji mladosti težave s čezmerno telesno težo, življenjsko kariero si je želel graditi na prehranjevanju in telesni vadbi, postal je profesionalni bodibilder, jedec, promotor, nutricist, podjetnik, pisec, mnenjski vodja, športnik ter trener, s poslanstvom, da ljudem pomaga na tej poti. Od maja do avgusta letos je Randal na turneji po Kanadi, Evropi in Aziji.

Sloviti burger Fat Joe je sestavljen iz krušne bombetke, 1,8 kilograma govedine, 300 gramov dimljene in pečene slanine, 150 gramov chedarja, 70 gramov kremnega sirnega namaza s hišno omako, 100 gramov, 150 gramov pečenega krompirčka, 6 kosov čebulnih obročkov in 50 gramov omake. | Foto: Stari pisker Sloviti burger Fat Joe je sestavljen iz krušne bombetke, 1,8 kilograma govedine, 300 gramov dimljene in pečene slanine, 150 gramov chedarja, 70 gramov kremnega sirnega namaza s hišno omako, 100 gramov, 150 gramov pečenega krompirčka, 6 kosov čebulnih obročkov in 50 gramov omake. Foto: Stari pisker

Trendi Stari pisker: burgerji in žar, pa tudi lignji in ananas
Trendi Zgražanje nad hamburgerjem iz Planice: "Devet evrov za tole?"
Trendi V Stari fabrki v Domžalah ponujajo burger za pse #foto #video

 

 

Objavil/a Stari pisker - gostilna in pivnica dne Ponedeljek, 23. julij 2018

Video: Facebook

Ne spreglejte