Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 7. 2024,
16.30

Osveženo pred

2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,07

Natisni članek

horoskop devica horoskop kozorog nebesna znamenja astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Ponedeljek, 1. 7. 2024, 16.30

2 dneva

Nebesni znamenji, ki se na dopustu ne znata sprostiti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,07
morje, poletje, ljubezen | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Večina ljudi komaj čaka, da od vsakdanjih obveznosti pobegne na letni dopust in se popolnoma odklopi. Obstajajo pa tudi takšni, ki svojih možganov preprosto ne znajo izklopiti in prenehati misliti na službo. Običajno so rojeni v enem od teh dveh nebesnih znamenj.

Kozorog

Kozorogi slovijo po neverjetni delovni etiki in predanosti službi. Težko se sprostijo celo na dopustu, ker so njihove misli ves čas usmerjene k doseganju ciljev in napredovanju v karieri. Prepričani so, da sta za uspeh ključna neprestan trud in izpopolnjevanje.

So naravni voditelji in strategi, ves čas načrtujejo svoj naslednji korak. Medtem ko drugi na dopustu uživajo v koktajlih, morju in soncu, kozorogi razmišljajo o poslovnih projektih, rokih in izpopolnjevanju svojih veščin. Njihov ambiciozni duh jim preprosto ne dopušča, da bi se popolnoma izključili, saj se bojijo, da bodo zamudili kakšno pomembno priložnost. Medtem ko jih prijatelji skušajo nagovoriti, naj se sprostijo, kozorogi ves čas zrejo v daljavo in razmišljajo o novih poslovnih zmagah.

Devica

Device so analitiki in stremijo k popolnosti. Težko se sprostijo, ker ves čas razmišljajo o vseh podrobnostih obveznosti, ki jih je treba opraviti. Device so neizmerno predane svoji službi in ves čas iščejo nove načine, kako izboljšati svoj performans in učinkovitost. Ljudje, rojeni v tem znamenju, svojih možganov ne morejo izključiti niti na dopustu.

V njihovih mislih se ves čas vrtijo službene naloge, analiza podatkov in načrtovanje prihodnjih projektov. Ker cenijo organiziranost in red, se preprosto ne morejo prepustiti kaosu, ki jim ga predstavlja sprostitev. Ves čas vidijo stvari, ki bi jih bilo mogoče izboljšati, in zato tudi na dopustu razmišljajo o tem, kako bi lahko optimizirali svoj delovni proces in kako bi bili po vrnitvi v službo še bolj produktivni.

Preverite svoj dnevni horoskop.

par, ljubezen
Trendi Znaki horoskopa, ki jih to poletje čakajo ljubezenski pretresi
mladenič, mladi
Trendi Ti astrološki znaki so prepričani, da so pametnejši od vseh
odpoved, služba, pisarna
Trendi Znaki horoskopa, ki bodo verjetno še letos dali odpoved
Ne spreglejte