Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 10. 2024,
4.00

Osveženo pred

1 teden, 2 dneva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija dnevni horoskop horoskop danes horoskop oktober 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Petek, 18. 10. 2024, 4.00

1 teden, 2 dneva

Dnevni horoskop: tehtnice se posvetite partnerju, vodnarji boste žareli pri delu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01

Dnevni horoskop za 18. oktober. Preverite, kaj vam piše v zvezdah.

Oven

Nekdo bo od vas zahteval odkritost, vendar vam to nikakor ne bo šlo od rok. Naj vas ne bo strah povedati, kar veste, saj bo to le dobro za vas. Če vas je strah, da ne boste nekoga izdali, pa morate sami presoditi, kako daleč boste šli. Ne glede na vse, glejte, da boste ostali zvesti svojim načelom.

Bik

Pri delu se boste danes soočali z zapletenimi situacijami. Zdelo se vam bo, da je vse to za vas popolnoma novo, zato boste rahlo zadržani pri izražanju lastnega mnenja. Ne ustrašite se novih ali zahtevnejših delovnih nalog. Ne pozabite, da se ljudje učimo celo življenje, zato bodite pripravljeni na dopolnjevanje že obstoječega znanja. Pričakujte oteženo finančno situacijo, zato previdno z denarjem. 

Dvojčka

Polni boste energije, zato boste čutili, kako se z lahkoto predajate vsem vprašanjem in ste zainteresirani za vsako stvar. Vaše misli bodo romale sem ter tja. Rahlo zasanjani boste morda le na poslovnem področju. Zadanih ciljev se raje lotite v sledečih dneh. Danes pričakujte pomemben klic prijatelja. Znašel se bo v težavah, zato mu bo vaš nasvet koristil. Izkažite se!  

Rak

Zbudili se boste rahlo zbegani, saj ne boste vedeli, zakaj sploh odhajate v službo. Zavedajte se, da ste v slabšem obdobju in da planeti niso naklonjeni področju dela. Ne oklevajte! V vsaki težavi lahko prepoznate nov izziv. Ko boste to premagali, boste močnejši. Razmislite o svoji prihodnosti. Zdravje: živčna vojna vas ne bo pripeljala daleč.  

Lev

Za vas bo to zelo stresen dan. Vaše delovne obveznosti vas težijo, zaradi povečane odgovornosti, ki ste jo sprejeli. Dan se bo zdel neskončen, a še vedno ne bo dovolj ur, da bi vse pripravili za naprej. Pazite, da ne boste vaše tesnobe prenašali na druge. Če boste prijazni do njih, vam bodo pomagali.

Devica

Posvetite se pisanju oziroma zaključevanju strokovnih del. Zaradi napornega dela se ne boste prehranjevali zdravo. Toda poskušajte se izogibati nezdravi in mastni hrani. Nadomestni sadni obroki bodo ublažili občutek lakote. Prav tako je priporočljiv vnos tekočine. Danes vam bo še posebej ugajala tudi obnova doma.

Tehtnica

Na delovnem mestu se prepustite toku in videli boste, kam vas bo ta ponesel. Nikar ne rinite z glavo skozi zid, saj bi vam to nakopalo le nove težave. Vrata se vam bodo odprla, ko boste pripravljeni na to. Danes bodite še posebno osredotočeni na malenkosti, saj bodo ravno te najpomembnejše. Zvečer se posvetite partnerju.

Škorpijon

Vaša finančna situacija bo dobra, če pa je slediti obljubam, boste danes postavili temelje še boljšega poslovanja in uresničili določene poslovne korake. Finančni iznos za letni dopust je zajamčen, našli boste tudi dovolj denarja za specializacijo v tujini, poslovno izobraževanje ali učenje tujega jezika.

Strelec

V službi boste končno zaključili z nečim, kar vam je jemalo ogromno energije. Ponosni boste nase in prav je tako. Večer boste preživeli notranje pomirjeni, saj boste vedeli, da je najtežje že za vami. Če vam bo prijala družba, pojdite na nek družaben dogodek. Uredite se.

Kozorog

Če ne vidite rešitve, se obrnite na tiste, ki vam lahko pomagajo. V službi je situacija dosegla vrelišče in le nadrejeni vam lahko pomagajo, da se boste izvili iz nje. Naj vas ne bo strah zaprositi za pomoč, saj bodo na vaši strani. Zvečer boste izmučeni, zato se s partnerjem posvetita lenarjenju.

Vodnar

Pri delu boste danes žareli. Vaš delovni elan bo neprecenljiv. Četudi vam bo kaj prekrižalo pot, boste trmasto nadaljevali. Prav je tako. Na delovnem mestu se boste zbližali s sodelavcem, ki ga do sedaj niste opazili. Veseli boste, ker boste končno našli nekoga, s katerim boste lahko delili poglede na dogajanje okoli vas. Pazite le na zdravje, saj bodo čustvene težave lahko vplivale na počutje.

Ribi

Pri delu lahko pričakujete nov zagon in ogromno delovnega elana. Za vas je zagotovljena osebna rast, pred vami pa je prav gotovo potovanje, ki vam bo razširilo obzorja. Danes boste zelo produktivni, zato ne skrbite. Zagotovo boste opravili vse delovne naloge. Vsekakor se boste veselili zaradi dobre novice. Čaka vas družaben večer, poln neprecenljivih dogodkov. 

Ne spreglejte