SiolNET. Trendi Glasba
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Veliki koncert Lepe Brene

Lepa Brena
Oglasno sporočilo

Ikona nekdanje Jugoslavije. Estradnica in dama v vseh pogledih. Priletna Lepa Brena v Ljubljano prihaja na posebno povabilo ustvarjalne ekipe festivalskega kluba Kurzschluss. Pred svojim nastopom na božični večer napoveduje večer spominov, prijetnih občutkov nostalgije in velikih hitov Čačak, Mile voli disko, Sanjam, Čik pogodi, Jugoslovenka, Uđi slobodno, Pazi kome zavidiš. Lepa Brena v Ljubljano prihaja po dolgih dveh letih in se veseli ponovnega srečanja s svojimi oboževalci v Sloveniji. Spremljajte #LepaBrena na družbenem omrežju Facebook Black Pony Entertainment Group. Vstopnice lahko kupite na prodajnih mestih Eventim.

Lepa Brena 18. decembra v Bolgariji začenja svojo turnejo Zar je važno, da'l se peva ili pjeva. Že nekaj dni kasneje, natančneje na božični večer, napoveduje veliki koncert za svoje oboževalce v Sloveniji. V Ljubljani bo premierno nastopila z dvema skladbama z novega albuma, a pri izboru pesmi ostaja skrivnostna. Lepa Brena Ljubljano dobro pozna in obožuje slovenske vinogradniške presežke ter prijateljuje z znanim slovenskim vinarjem Simčičem. Na njenih turnejah jo spremlja mož Slobodan Živojinović - Boba, legendarni srbski teniški igralec, s katerim uživata v zakonskem in družinskem življenju.

Lepa Brena je verjetno najuspešnejša pevka iz nekdanje Jugoslavije z več kot 30 milijoni prodanih primerkov nosilcev zvoka. Izjemno občudovana estradnica je rojena v Brčkem, a njen dom je povsod, kjer so njeni oboževalci, in teh ni malo. Najdemo jih lahko po vsej nekdanji Jugoslaviji, pa vse do Avstrije, Nemčije, Bolgarije, Romunije in širše.

Poželjiva ikona jugoslovanske glasbe že več kot tri desetletja polni največja domača in tuja koncertna prizorišča ter povezuje generacije. Znana je po svojem karizmatičnem in hkrati uglajenem nastopu, kar je odlika velikih glasbenikov z izjemno razvejano diskografijo in številnimi nastopi z veliki glasbeniki našega časa.

Organizatorji koncerta poleg odlične glasbene zasedbe napovedujejo nove presežke v zvočni in svetlobni tehniki, možnost uporabe garderobnih omaric, VIP-prostorov ter gostinske ponudbe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin