Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 4. 2018,
16.44

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Natisni članek

Usodna odločitev Turška serija Planet TV Begum Kutuk Yasaroglu turške serije

Torek, 3. 4. 2018, 16.44

5 let, 6 mesecev

Turška zvezdnica: "Pravila me utrujajo"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25
usodna odločitev | Foto instagram/begocan

Foto: instagram/begocan

Igralka, ki nas v uspešnici Usodna odločitev vedno znova očara s svojim slogom in modnimi oblačili, pravi, da se njen vsakdanji slog včasih močno spreminja od sloga njenih likov. V intervjuju za modno revijo Elele je Begum izdala skrivnosti njene omare.

Turška lepotica Begum Kutuk Yasaroglu, ki v Usodni odločitvi igra Defne, že od nekdaj zelo pozorno spremlja modo – sledi blogom, udeležuje se tednov mode in bere modne revije, če le ima čas. Pravi, da se ji to včasih zdi klišejsko, vendar pa je moda zanjo del vsakdanjega življenja.

"Trudim se, da ne bi preveč zapravljala, vendar si ne postavljam pravil, ker me utrujajo. Le zakaj bi si jih postavljala in pustila, da oblačila in čevlji postanejo nekaj nenadomestljivega? Ne želim si, da par čevljev zame postane predmet poželenja. Poskušam se zavestno umakniti od takšnega načina razmišljanja."

Begum svoj osebni stil opisuje kot sofisticiran, eleganten in športen, pravi pa, da je to kako se oblači največkrat odvisno od njenega počutja. “Včasih se počutim seksi že v kavbojkah in kratki majici. Naslednji dan pa si bom morda že želela biti bolj elegantna.” Njen najljubši modni dodatek predstavlja različen nakit, saj vse kose oblačil poveže v celoto. 

 

A post shared by Mert Arıslan (@mertarislan) on

Najraje nakupuje v rodni Turčiji, veselijo pa jo tudi skoki v tujino, kjer si rada privošči znamke, ki so ji nedostopne doma. Med najbolj nepogrešljive kose njene omare pa spadajo majice modne znamke American Vintage, usnjene jakne, kavbojke znamke J Brand, rdeč plašč znamke Miu Miu, mokasini znamke Tod’s in krokodilja torba znamke Bottega Veneta.

"Včasih je težko slediti smernicam, saj se moda zelo hitro spreminja," priznava Begum, ki je zelo srečna, da ima osebno stilistko Elif Akca, s katero skupaj izbirata njena oblačila za rdečo preprogo in posebne dogodke. “Zelo dobro me razume in usmerja; skupaj nakupujeva, skupaj delava kombinacije oblačil in vedno mi priporoča pravega oblikovalca in znamke."

37-letna igralka pravi, da je leta niso preveč spremenila. “Še zmeraj sem polna entuziazma in volje do življenja, pa tudi polna kontradikcij. Edino kar se je spremenilo je to, da sem veliko bolj odločna, ko pride do doseganja ciljev, ki sem si jih zadala.

 

A post shared by Begüm Kütük Yaşaroğlu (@begocan) on

Turško igralko lahko spremljate v seriji Usona odločitev vsak delavnik ob 18.30 na Planet TV.
Ne spreglejte