Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Ponedeljek,
16. 5. 2016,
20.42

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

koreografija plesalec video Alesha Dixon Marko Stamenković

Ponedeljek, 16. 5. 2016, 20.42

6 let, 7 mesecev

Slovenski plesalec v družbi največjih britanskih glasbenikov

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Foto: Osebni arhiv

Marko Stamenković je še eden od slovenskih plesalcev, ki svoj talent pridno izkoriščajo v tujini, v družbi največjih glasbenikov.

Medtem ko Nika Kljun in Anže Škrube osvajata ZDA, je Marko Stamenković že nekaj časa eden najbolj zaželenih plesalcev v Veliki Britaniji. V svoji karieri je med drugim sodeloval že z Jessie J, Cheryl Cole, Meghan Trainor, Robinom Thickom, Christino Milian, raperjem Tinie Tempah, Petrom Andrejem, Kieszo in Alesho Dixon.

Ta je nad Markom celo tako navdušena, da si ga je zaželela za stalnega člana svoje ekipe, po prvem nastopu z Alesho na Britain's Got talent pa je 26-letni Marko začel redno potovati in nastopati z zvezdnico. Za vse, ki Aleshe ne poznate; je ena od sodnic v šovu Britain's Got talent ter uspešna pevka in plesalka.

Marko (drugi z desne) ob Aleshi in plesalcih v videospotu Stop | Foto: Osebni arhiv Marko (drugi z desne) ob Aleshi in plesalcih v videospotu Stop Foto: Osebni arhiv

"Alesha je ena izmed najboljših umetnic, s katero sem imel priložnost sodelovati. Ker je v mladosti tudi sama plesala, ve, kako zelo pomembni so plesalci. Kadarkoli nastopam z njo ali snemamo projekte, sama vedno poskrbi, da nam plesalcem nič ne manjka in da z nami ravnajo skoraj tako kot z njo," je povedal Marko, ki je z Alesho nazadnje sodeloval pri snemanju njenega videospota za pesem Stop.

Je eden od štirih plesalcev, ki plešejo ob Aleshi v novem videospotu:

"Mogoče je zanimivost s snemanja ta, da potrebuješ v Londonu dovoljenje za kakršnokoli snemanje, mi pa tega nismo potrebovali, imeli smo dovoljenje za vse lokacije snemanja, tako da smo se na večino lokacij pripeljali z avtom, posneli in odpeljali na naslednjo." Marko je prispeval tudi svoje koreografsko znanje za videospot Stop, saj je bila kemija med ustvarjanjem odlična. "Plesalci smo skupaj z Alesho ustvarili končno sliko, ki dobro predstavlja pozitivno energijo med nami."

Marko na snemanju spota | Foto: Osebni arhiv Marko na snemanju spota Foto: Osebni arhiv

 | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Ne spreglejte