Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
22. 7. 2024,
10.52

Osveženo pred

1 ura, 52 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,14
košarka Hrvaška DJ Diesel didžej Shaquille O'Neal

Natisni članek

Ponedeljek, 22. 7. 2024, 10.52

1 ura, 52 minut

Shaquille O'Neal na Hrvaškem vrtel kot didžej, na odru se mu je pridružil tudi sin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,14
Shaquille O'Neal | Še pred festivalom na Hrvaškem se je Shaquille O'Neal mudil v Londonu na predstavitvi pijače Gin & Juicea Snoop Dogga in Dr. Dreja. | Foto Profimedia

Še pred festivalom na Hrvaškem se je Shaquille O'Neal mudil v Londonu na predstavitvi pijače Gin & Juicea Snoop Dogga in Dr. Dreja.

Foto: Profimedia

Upokojeni košarkar Shaquille O'Neal, ki je v zadnjih letih med sezono NBA aktiven tudi kot strokovni komentator v košarkarski oddaji Inside the NBA, je svojo strast našel tudi kot didžej. Že nekaj let se vrača tudi na Hrvaško, kjer vrti na nekaterih znanih festivalih.

52-letni nekdanji košarkarski superzvezdnik Shaquille O'Neal, ki kot didžej deluje z umetniškim imenom DJ Diesel, ja nazadnje svoje didžejevske sposobnosti pokazal pri naših južnih sosedih v občini Sveti Juraj na Bregu v Međimurski županiji, kjer je v soboto glasbo vrtel na festivalu Forestland. Na odru je nastopil v zelenem športnem dresu s številko 34 ter napisom O'Nealović.

@lepejnino Shaq - O’Neilović - Croatia 2024 #shaq #shaquilleoneal #djdiesel #dj #festival #croatia #funny #fyp #nba @ShaqDieselONeal ♬ original sound - lepejnino

Na odru se mu je v Modrićevem dresu pridružil njegov sin

Na glasbenem festivalu na Hrvaškem je O'Neal nastopil prvič, z odra pa je vrgel tudi nekaj manjših košarkarskih žog in pokazal, da se za mešalno mizo zelo dobro znajde. DJ Diesel pa si je oder delil tudi s sinom Mylesom O'Nealom, ki si je ob tej priložnosti nadel dres hrvaške nogometne reprezentance z desetico Luke Modrića.

Na platformi TikTok se je znašel tudi posnetek, kako se je legendarni košarkar, ki je štirikrat osvojil prstan lige NBA, odrezal na festivalskem odru in z nastopim očitno navdušil obiskovalce festivala.

DJ Tomcraft
Trendi Umrl je DJ Tomcraft
Ne spreglejte