Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 5. 2015,
8.53

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Pickbox Pokličite Saula

Petek, 8. 5. 2015, 8.53

2 leti, 9 mesecev

Serija leta Pokličite Saula (Better Call Saul) prihaja na Pickbox!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Takoj ko so jo začeli predvajati, je serija Kriva pota o dilerjih, ki kuhajo metamfetamin, postala neverjetno priljubljena.

Zdaj pa nam producentski in režiserski dvojec Gilligan in Gould, ki sta ustvarila Walterja Whita, Jesseja Pinkmana in Saula Goodmana, iz svoje delavnice prinaša še bolj priljubljeno in še bolj noro serijo, ki nima le najvišjih ocen na IMDB, na Rotten Tomatoes ima celo izključno pozitivne kritike. Na Pickboxu, ki vam prinaša celotno sezono trenutno najbolj priljubljene serije Pokličite Saula (Better Call Saul), izvedite, kako je živel Saul Goodman, preden se je sploh imenoval Saul in preden je postal slavni odvetnik najhujših zločincev v seriji Kriva pota. Celotno sezono serije leta si oglejte na Pickboxu od 15. maja!

Iz ljubezni do lika

Ker sta si Vince Gilligan in Peter Gould za moralno vprašljivega skorumpiranega odvetnika, ki je zaslovel kot odvetnik najhujših barab, izmišljala vedno nove in zanimivejše pustolovščine in dialoge, ki jih je bilo nemogoče uporabiti v Krivih poteh, kjer je v središču dvojec White & Pinkman, je Saul Goodman dobil svojo serijo. Serija je nastala iz ljubezni, ne iz obveznosti do producentske hiše, zato je bil uspeh zagotovljen, še preden so predvajali prvi del prve sezone. Za leto 2016 so že napovedali drugo sezono.

Pred Saulom je bil Jimmy

Preden je postal Saul Goodman, in to ime je izbral, ker zveni judovsko in spominja na It's all good man (vse je dobro, človek), se je znani odvetnik zločincev iz Albuquerqueja imenoval Jimmy McGill. Zgodba se dogaja leta 2002, šest let pred tem, ko je Saul Goodman postal odvetnik Walterja Whita in Jesseja Pinkmana. Jimmy McGill je v tem času še neuspešen odvetnik in kljub svoji delavnosti ter izvirnim zamislim komaj zasluži za preživetje.

Koga še gledamo?

Poleg Saula Goodmana, ki ga igra komik in pisatelj Bob Odenkirk, nagrajen z dvema emmyjema za svoj doprinos pri Saturday Night Live in The Ben Stiller Show, bomo v seriji gledali tudi karizmatičnega Mika Ehrmantrauta (Jonathan Banks), ki je nekdanji policist in Saulov zasebni preiskovalec. Poleg Mika, ki je bil v svojem krutem poklicu vedno za vzor drugim, saj je znal ohraniti moralni kompas, se bomo v prvem delu spomnili zloglasnega mehiškega zločinca Tuca Salamanca, spoznali pa bomo tudi nov obraz – Michaela Manda (Vic iz Sirot), ki igra preračunljivega in inteligentnega zločinca Nacha Varga.

Poleg Pokličite Saula vas čaka še veliko veliko vrhunskih vsebin, ki jih nočete zamuditi.

Ne spreglejte