SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Nova švedska poslastica za ljubitelje domišljijskih trilerjev

0,05

termometer

Skriti prvorojenec

Nič ni tako, kot se zdi v švedskem domišljijskem trilerju Skriti prvorojenec (2019). Serijo zaznamujejo temne skrivnosti, nepričakovane identitete in nadnaravne sile, ogledate pa si jo lahko v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.

Kri Trendi Kri ni voda v napeti irski seriji o zakopanih družinskih skrivnostih

Nova vznemirljiva švedska serija Skriti prvorojenec (Hidden: Förstfödd) temelji na istoimenskem romanu pisatelja Filipa Alexandersona in črpa navdih iz skandinavske kulture in nordijske mitologije.

Zgodba združuje paranormalno, trdi realizem in psihološko dramo ter se ukvarja z vprašanjem, kako je biti izobčenec oziroma nekdo, ki ne spada v kalup običajne družbe.

Glavna lika vznemirljive švedske serije Skriti prvorojenec sta študent Jonas Hellemyr (August Wittgenstein) in nekdanja policistka Viveca Eldh (Izabella Scorupco). | Foto: Pickbox NOW Glavna lika vznemirljive švedske serije Skriti prvorojenec sta študent Jonas Hellemyr (August Wittgenstein) in nekdanja policistka Viveca Eldh (Izabella Scorupco). | Foto: Pickbox NOW Stockholm nikoli več ne bo enak

Glavni igralec August Wittgenstein (serija Krona) upodablja Jonasa Hellemyra – študenta prava, ki mu huda nesreča spremeni življenje.

Ko postane očitno, da ga nekdo poskuša ujeti, Jonas s svojim nekdanjim dekletom Rebecko (Josefin Ljungman) pobegne v sence Stockholma. Tam spozna, da pravzaprav ni človek, med odkrivanjem svojega porekla pa odkrije povsem nov svet.

Medtem nekdanjo policistko Viveco Eldh (Izabella Scorupco) zaposli skrivna družba z namenom, da bi preiskala vrsto krutih obrednih umorov, ki v njeno življenje znova prikličejo dogodke iz preteklosti.

V nadaljevanju pripovedi se Jonasova pot križa z Vivecino, usoda pa ju nazadnje pripelje do odkritja globoko zakopanih skrivnosti.

Nadnaravne sposobnosti, skrivne družbe, pregoni z avtomobili, klani bojevnikov, osupljiva energetska polja in številne druge vznemirljive reči vas čakajo v tej švedski domišljijski poslastici, ki si jo lahko ogledate v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.

Filmi, ki temeljijo na videoigrah Trendi Filmi, ki temeljijo na videoigrah

Napovednik serije Skriti prvorojenec:

September na HBO Trendi Slovo serije o pornografski industriji in zvezdniško obarvani komediji

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin