Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 5. 2024,
22.28

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03

Natisni članek

Francija Pariz oboževalci dojenček otrok koncert Taylor Swift

Ponedeljek, 13. 5. 2024, 22.28

1 mesec, 1 teden

Oboževalci Taylor Swift ogorčeni: kaj na tleh dela dojenček?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,03
Koncert Taylor Swift v Parizu | 34-letna Taylor Swift je devetega maja začela evropski del turneje Eras Tour. | Foto Guliverimage

34-letna Taylor Swift je devetega maja začela evropski del turneje Eras Tour.

Foto: Guliverimage

Oboževalci ameriške pevke Taylor Swift so ogorčeni nad fotografijo, ki je zaokrožila na družbenih omrežjih. Gre za fotografijo z njenega nedavnega koncerta v francoski prestolnici, na kateri je dojenček, ki leži na tleh koncertne dvorane.

Dojenček, ki je na fotografiji, leži na vijoličastem plašču, medtem ko okoli njega stoji več ljudi. Na ušesih ima slušalke, ki ga ščitijo pred glasnostjo. Ali je bila fotografija posneta med koncertom ali že prej, ni znano. Prav tako ni jasno, ali nad njim stojijo dojenčkovi starši. 

Kaj bi se zgodilo, če bi dvorano morali izprazniti

Fotografija je na družbenih omrežjih hitro postala viralna, pevkini oboževalci pa so nad njo ogorčeni. "Če bi na tleh videl ležati dojenčka, bi poklical varnostnike, ker tam ni varno," je zapisal eden od uporabnikov omrežja X, nekdo drug pa je dodal: "Ne morem si predstavljati, kako stresno je moralo biti to okolje za otroka."

Vznemirjeni oboževalci se sprašujejo predvsem, zakaj otrok ni v nosilki ali vsaj naročju. Nekdo drug se je vprašal, kaj bi se zgodilo v primeru izrednega stanja, ko bi dvorano morali izprazniti. "Dojenčka bi pohodili in poškodovali," je pojasnil. 

Za portal Page Six so se odzvali predstavniki arene La Défense, kjer je bil koncert. Sporočili so, da morajo biti mladoletni v spremstvu odrasle osebe, zanje pa so odgovorni starši oziroma zakoniti skrbniki. Pojasnili so še, da obiskovalcem z otroki predlagajo alternativne sedeže, a jih ti v večini primerov zavrnejo. Na njihovi spletni strani priporočajo, da tovrstni koncerti zlasti zaradi glasnosti in utripajočih luč, za otroke, mlajše od štirih let, niso primerni.

Na koncertu tudi Travis Kelce, Gigi Hadid in Bradley Cooper

34-letna Taylor Swift je devetega maja začela evropski del turneje Eras Tour, potem ko si je vzela nekaj mesecev premora in izdala svoj novi album The Tortured Poets Department. V tem času je zamenjala svoja koncertna oblačila ter na seznam skladb dodala tudi tiste z novega albuma, ki je osvojil vrhove več lestvic. 

Koncerta v Parizu so se udeležili tudi pevkin partner, igralec ameriškega nogometa Travis Kelce, ter manekenka Gigi Hadid in igralec Bradley Cooper. Skupaj so plesali in se zabavali ob pevkinih uspešnicah.

Preberite tudi:

Taylor Swift, Travis Kelce, Bradley Cooper in Gigi Hadid
Trendi Taylor Swift in Travis Kelce počitnikovala z Gigi Hadid in Bradleyjem Cooperjem
Taylor Swift, The Eras Tours
Trendi Taylor Swift podrla nov rekord
Taylor Swift
Trendi Azijske države sprte zaradi Taylor Swift
Ne spreglejte