Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 3. 2024,
22.39

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,58

Natisni članek

Taylor Swift

Torek, 5. 3. 2024, 22.39

4 mesece, 1 teden

Azijske države sprte zaradi Taylor Swift

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,58
Taylor Swift | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Singapur naj bi z zajetnim zneskom poskrbel, da bo Taylor Swift koncertirala le pri njih, ne pa tudi v kateri od sosednjih držav.

Pogodba megazvezdnice Taylor Swift z organizatorji njenih koncertov v Singapurju je prerasla v politično vprašanje oziroma, bolje rečeno, kar politični spor.

Singapur je namreč edina država v tem delu sveta, kjer Taylor Swift načrtuje koncerte, kar naj bi v Singapurju dosegli z veliko vsoto denarja, kar so v sosednjih državah označili za sovražno dejanje.

Taylor Swift | Foto: Reuters Foto: Reuters

Da so z ekipo Taylor Swift sklenili dogovor in z določeno spodbudo zagotovili, da koncertira le pri njih, je v ponedeljek potrdil tudi singapurski premier Lee Hsien Loong. "Naše agencije so dosegle dogovor, da je Singapur njena edina koncertna lokacija v jugovzhodni Aziji," je dejal: "Izkazal se je za velik uspeh. V tem ne vidim ničesar sovražnega."

Taylor Swift ima v Singapurju šest koncertov, vsi so razprodani, trije so bili pretekli, trije jo čakajo ta konec tedna. Koliko ji je Singapur plačal za to, da v sosednjih državah ne bo nastopala, ni znano, po neuradnih ocenah naj bi za vsak koncert dobila med dvema in tremi milijoni dolarjev "subvencije".

Preberite še:

SuperBowl LIV
Mnenja Nogomet vs. football ali kdo bolj potrebuje Taylor Swift
Katy Perry, Taylor Swift
Trendi Selfi, s katerim se je končal dolgoletni zvezdniški spor
Ne spreglejte